Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To pak ale musíš tuhle diskusi vést jinde než na golfovým fóru
No to je přesně to, proč já vidím tu reklamu negativně.Já můžu potvrdit že u negolfistů, pár kteří již delší dobu uvažují že začnou s golfem znám, to má spíše ten efekt, že se utvrdili jaký je to snobský golf, když Pasta si skáče na bugyně, ztrácí bag a střílí na chlapíky u stolu a všichni se toho smějou. Takže díky této reklamě moje snaha, v zapálit plamen vášně pro sport gentlemanů, kde jsou pravidla a může si ho dovolit hrát každý, tak trochu naráží na nechopení
Tomuhle se mi teda sakra špatně věří.že se utvrdili jaký je to snobský golf, když Pasta si skáče na bugyně, ztrácí bag a střílí na chlapíky u stolu a všichni se toho smějou.
No jak jsem koupil tak prodávám, ale paralelu mezi fotbalem+excesem při finále MOL cupu a golfem+reklamou s Pastou bych tam moc neviděl.Tomuhle se mi teda sakra špatně věří.
To by po tom, co ve finále MOL Cupu (fotbal) mezi Plzní a Spartou, kdy po zápase vtrhli bezmozci na hřiště a začali se tam řezat (taky to viděla půlka národa), muselo radikálně ubýt zájemců o fotbal. Což se rozhodně neděje. A to nebyla ani reklama. Teda byla, ale nechvalná.
Jestli si někdo dělá obrázek o sportu na základě reklamy a dokonce to v něm podrývá zájem o tento sport, tak jeho zájem asi neměl moc velkou váhu. Skoro bych si i myslel, že si jen našel záminku, jak se na něj vybodnout a nemusel ti říkat, že je to kravina a neláká ho to.
Problém všech těhle podnikatelských aktivit je především v neschopnosti státu zajistit kontinuální, logický a směroplatný rozvoj. Jistě, existují územní plány, vyhlášky a pravidla. Ale nikdo je nedodržuje a v každé vesnici se k nim přistupuje jinak. My např. nemůžeme rozšířit golfové hřiště, protože bychom připravili JZ Brdy o 30 ha kukuřice a řepky. Ale o 10 km dál se může nenávratně zastavět halami a parkovišti násobná plocha. Eh?Spolky brání rozvoji golfového areálu. Zarazily hotel, teď odmítají „stodolu“ - iDNES.cz
Čertovo břemeno, osmnáctijamkové golfové hřiště u Jistebnice na Táborsku, čelí po dvou letech klidu opět protestům některých obyvatel z okolí. Jeho majitel se chystá u areálu vybudovat technické zázemí. Požaduje, aby mu město pro tento záměr upravilo územní plán. Proti tomu vystupují hlavně...www.idnes.cz
vy jste člověče vtipálek... chápu, že vás váže k zeťákovi rodinné pouto, ale veřejně takhle manipulovat s fakty je prostě chucpe. Čelikovský nemá na postu šéfa právní sekce co pohledávat, jeho vzdělání jedna velká blamáž, což je v golfu který má dbát na dodržování etiky, pravidel naprosto nepřijatelné! Článek jen odkrývá pozadí velkého podvodu, kde stále dochází ke zneužívání magisterského vysokoškolského titulu. Stejně tak titul LLM získaný na UK obdržel Čelikovský na základě předchozího "právního" vzdělání, které je v ČR neplatné! Co si myslíte o práci svého zeťáka je mi úplně jedno, až Čelikovský a spol. opustí vedení golfu bude šance něco posunout dál.. zeťák se pak může zase vrátit ke své oblíbené práci vymahače, připomínající pověstné šmejdy, tam mu to určitě sypalo https://www.novinky.cz/clanek/krimi...rak-soud-jim-zamitl-premrstene-naklady-141408Než se nám tu rozběhne plamenná diskuze, dovolte mi krátké zaujaté vyjádření z pozice zeťáka a člověka, co je s problematikou drobně seznámen:
Souhlas - Jan Hrbáček (autor článku) je celkem vykuk. Byť jest třeba uznat, že z pozice žurnalisty dělá skvělou práci, protože dokáže "z hovna vytesat Pulitzera". A bravůrně zvládá manipulovat s fakty a maximálně vytěžit skutečnost, že běžná populace nemá nejmenší tušení, že je rozdíl mezi právníkem a advokátem, jak funguje problematika zahraničního udělování titulů či co je nostrifikace.
Jedna ukázka za všechny z tohoto odstavce: Z těchto informací vyplývá, že problém nemá viceprezident České golfové federace Karel Čelikovský s užíváním ukrajinského titulu magistr, ale může jej teoreticky mít i s titulem LL.M ze studijního programu, který si zaplatil na pražských právech. Pozornému čtenáři neunikne zjevný protimluv a vysvětlí si ho jako překlep či neúmyslnou chybu. Ale vyznění textu, který vlastně říká opak, už mu zůstane.
Pan Mgr. Karel Čelikovský, LL.M. všechny své tituly získal platně a užívá je oprávněně. Nikdy o sobě netvrdil, že je advokátem a nikdy tak nevystupoval. Pro všechny reprezentované pozice splňuje jejich požadavky na míru dosaženého vzdělání.
Souhlasím se svým tchánem ve všem? Ani zdaleka. Nesčetněkrát jsme se dohádali, mnohdy i za hranice běžných pracovních rozmíšek. A to je dobře, protože jedině tak dojdeme ke kompromisu, který to posune dál. Ale za co položím klidně život - pan Mgr. Karel Čelikovský LL.M. každodenně pracuje s obrovským nasazením na tom, aby se český golf posouval a rozvíjel a aby se každý jednotlivý český golfista měl lépe.
Skutečný cíl článku je dehonestovat a poškodit...
Admin note: varování. Urážky uživatelů sem nepatři. Btw. anonymně (o to hůř bez představení na fóru a nějaké pozitivní předchozí komunikace) to umí každý internetový hrdina. Také sem nepatří tapetování duplicitními vlákny. Příště ban. Vyřizuj si účty (alespoň to tak vypadá) s konkrétními lidmi jinde.vy jste člověče vtipálek... chápu, že vás váže k zeťákovi rodinné pouto, ale veřejně takhle manipulovat s fakty je prostě chucpe. Čelikovský nemá na postu šéfa právní sekce co pohledávat, jeho vzdělání jedna velká blamáž, což je v golfu který má dbát na dodržování etiky, pravidel naprosto nepřijatelné! Článek jen odkrývá pozadí velkého podvodu, kde stále dochází ke zneužívání magisterského vysokoškolského titulu. Stejně tak titul LLM získaný na UK obdržel Čelikovský na základě předchozího "právního" vzdělání, které je v ČR neplatné! Co si myslíte o práci svého zeťáka je mi úplně jedno, až Čelikovský a spol. opustí vedení golfu bude šance něco posunout dál.. zeťák se pak může zase vrátit ke své oblíbené práci vymahače, připomínající pověstné šmejdy, tam mu to určitě sypalo https://www.novinky.cz/clanek/krimi...rak-soud-jim-zamitl-premrstene-naklady-141408
Milý Robíku, rád bych tě potkal osobně, abychom si mohli z očí do očí vyříkat tvé osobní problémy a urážení jamkařů"pověstný šmejd".. je terminus technicus, označení jednání, takže rozhodně nejde o urážku.. ale chápu, že jako člen Golf Club Hořehledy držíte firemní kulturu pana majitele a prezidenta, šéfa právní komise ČGF, podvodníka s tituly Mgr. Karla Čelikovského LL.M.
vy byste neměl vůbec golf hrát, netušíte ani omylem co je čest, slušnost a fair play.. zneužívání titulů je mimořádně nebezpečné, v golfu naprostý nonsens... ale s vámi o tom diskutovat, je ztráta času...
Víš co Bobíku (pardon Robíku)."pověstný šmejd".. je terminus technicus, označení jednání, takže rozhodně nejde o urážku.. ale chápu, že jako člen Golf Club Hořehledy držíte firemní kulturu pana majitele a prezidenta, šéfa právní komise ČGF, podvodníka s tituly Mgr. Karla Čelikovského LL.M.
vy byste neměl vůbec golf hrát, netušíte ani omylem co je čest, slušnost a fair play.. zneužívání titulů je mimořádně nebezpečné, v golfu naprostý nonsens... ale s vámi o tom diskutovat, je ztráta času...
No, jmenuji se Alexander Klimeš a jsem členem v Terezíně. A k panu Celikovskemu bych řekl, že jeho pasivní postoj k tomu, že jej lidé titulovali víc, než mu náleží, byl velmi nepredvidavy, naivní, možná nedomysleny.to jsme se nepochopili.. nejde o urážení, ale o velmi toxické jednání jednoho z čelných představitelů ČGF a jeho nesmyslná obrana příbuznými a členy Golf Clubu Hořehledy, kteří tak porušují zcela základní principy na kterých golf stojí.... je to jen ostuda, nic víc