Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jsem na tom stejně. Je to zdaleka nejlevnější varianta a pokud vím jediná, která funguje i mimo EU. A to mám ověřeno osobně z právě ukončené dovolené na Floridě.stále používám rex tv/ vigo za 95 kč měsíčně v sd kvalitě, až na 4 zařízení, většinou koukám na tabletu, občas na počítači, sem tam mobil, ... když rodina dovolí tak hodím z mobilu sdílením obrazu na telku
Třeba jim v tom brání vysílací práva.Golf Channel bude opakovat turnaje z posledních týdnů. Proč nedají raději něco hodně starého, co už si ani pamětníci nepamatují?
Protože vědí, ze jsem posledního půl roku neměl přístup, to je přece jasnýGolf Channel bude opakovat turnaje z posledních týdnů. Proč nedají raději něco hodně starého, co už si ani pamětníci nepamatují?
Můžeš zkusit jim to navrhnoutPak by mohli ti vlastníci poskytnout vysílací práva zdarma na měsíc vzhledem k mimořádné situaci.
Mám to stejně, taky jsem jim napsala, že jsme si to snad nezasloužili.Nevíte někdo náhodou jak v Horizon.tv na počítači přepnout jazyk..? Vstávají mi i chlupy který nemám z Mika..