Předně bych rád řekl, že dělat cokoli pro golf je super a podporuju to. Ale má to své rozumové hranice. Takže do problematiky vnesu trošku pohled ze strany golfového hřiště. Pánové Nečas a Suchařípa se mi ozvali v lednu 2016 s tím, že připravují obrovský projekt spojený s podporou mladých golfových nadějí pro rok 2020 na OH v Tokyu, viz email a prezentace níže.
V podstatě nabízeli obrovské mediální a PR výstupy v podobě článků, videí, Facebooků, youtube a podobnejch volovin a krom hry zadarmiko mě chtěli stáhnout o 20 000 Kč. Samozřejmě jsem do toho nešel, protože nejsem padlej na hlavu. O pánech jsem v životě neslyšel, natož o jejich projektu, hře, cíli atd. Těch 20 000 Kč (respektive mnohonásobně více) jsem radši vzal a vrazil je do podpory golfu ve okolí našeho hřiště a do dětí, které k nám jezdí hrát. A jsem si zatraceně jistej, že jsem za ty takřka 4 roky přivedl ke golfu asi tak o 99,9% víc hráčů, než tihle dva cirkusáci dohromady.
Sorry, ale natáhnout pracku o prachy ještě před tím, než něco dokážu, to chce silnej žaludek. My jsme s
@requo zvládli za 24 hodin 108 jamek a nejsem si jistej, kolik nováčků jsme tim oslovili. A mluvilo se o tom zhruba stejně jako o tour těhle dvou pánů = vůbec! Fuj hnus, velebnosti.
Pánové si u nás nakonec v roce 2016 zahráli, samozřejmě zadarmo. Jediným mě známým PR výstupem byla jejich
společná fotka s naší recepční Haničkou, která na FCB zasáhla asi 120 lidí.
Nevím jak moc pánové zasahovali do textu v článku (myslím si, že vůbec), ale až nebudu mít příště na výplaty pro trenéry dětskejch kroužků nebo na naftu do sekaček, asi si skočím do Hrajeme Golf a poprosím o nějakej sponzoring - protože tak to zjevně má fungovat.