- Autor vlákna
Jak dlouho trvá to schvalování?
U mě to bylo jeden - tři dny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak dlouho trvá to schvalování?
Zatím jsem využil dvakrát bez problému.dotaz - jak je to s uznáváním voucherů na hřišti? měli jste s tím někdo problém?
V neděli jsem hodnotil 5 hřišť které jsem hrál v srpnu, zatím nic.
Mám čekat nějaký mail o schválení nebo tak něco?
Na domácím jsem snad ani nebyl.pozor - domácí hřiště se nepočítá
a žádal jsi o konkrétní voucher na vybrané hřiště?
A nemusí být i slovní hodnocení aby to uznali?Tak koukám, mám tam šedé hodnocení u hřiště, které dostalo ode mě míň než 7. A taky u Beřovic, kde jsem členem, ale není to domovský klub. Tak nevím..
To jsem všude dával, já jsem ukecanej. Jedno jsem musel i zkracovatA nemusí být i slovní hodnocení aby to uznali?
To jsem všude dával, já jsem ukecanej. Jedno jsem musel i zkracovat
Zelenejch mám 8, šedé 2. Beřovice a Kynžvart (ten to schytal).Vydrž. Určitě žádný e-mail mi neprisel, ze si mohu vybrat. Proste jakmile jsem měl pět zelených hřišť, tak jsem si vybral z nabídky u nich na webu. Objednal - nic neplatil. Za cca dva dny mi voucher přistál v e-mailu.
Zelenejch mám 8, šedé 2. Beřovice a Kynžvart (ten to schytal).
Zaklikl jsem hřiště, dal objednat. Nic jako třeba objednávka odeslána nebo tak něco se nestalo. Jen se jakoby znovunačetla stránka. Tak nevím.
Jak jsi psal, v podstatě je to jen o tom dostat fee. Nikdo tam za tou stránkou nestojí o nějaký podrobný popis nebo moc příkré hodnocení...
Jj, nabízel jsi. Vybral sis hřiště co nejdál od barákuJj, myslím, ze u mě ten průběh byl obdobný. Vydrž par dni - já pak do e-mailu fee dostal (a pak někde tady nabídl dal) Jak říkáš - je ten web tak zvláštně nedotazeny.
Jj, nabízel jsi. Vybral sis hřiště co nejdál od baráku