- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
Na hru jsem se nehlásila, ale nemám to daleko, přijet bych třeba mohla...Ja myslim, ze bys měla přijet aspoň na chvíli každopádně.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na hru jsem se nehlásila, ale nemám to daleko, přijet bych třeba mohla...Ja myslim, ze bys měla přijet aspoň na chvíli každopádně.
Třeba ne, určitě, omlouvenky se nepřijímají. Já taky hrát nebudu.Na hru jsem se nehlásila, ale nemám to daleko, přijet bych třeba mohla...
NééééPokud jde o tu čepice, tak Jesper Parnevik je pro mě vítěz
Tak to je pecka...no, ale za mne Ne!Pokud jde o tu čepice, tak Jesper Parnevik je pro mě vítěz
Ale ty OČI!Tak to je pecka...no, ale za mne Ne!
.Ale ty OČI!
Modré oči, nic pro mě.Ale ty OČI!
Ty chceš udělat radost náčelníkovi a vzkřísit dávno zapadlou seznamku?Můj benefit, oproti ostatním, je dostupnost... [emoji41]
Lee je MAZLÍK... Mám ho v hledáčku od té doby, co hraju golf. Jenže on si mě ještě nevšiml...Pro všechny opomíjené členky 19. jamky. Konkurenční vlákno k okatým golfistkám světa. Vážené a milé golfistky očekávám vaše oblíbence, ať má oko na čem s potěšením spočinout. Přidávám můj aktuální tip. Lee Slattery.
Zobrazit přílohu 2051 Zobrazit přílohu 2052
musíš se víc snažit, nepotřebuje caddyho?Lee je MAZLÍK... Mám ho v hledáčku od té doby, co hraju golf. Jenže on si mě ještě nevšiml...
Dle meho to musi byt mistr v jamkovce, protoze ty jeho tiky nemuze nikdo psychicky ustat.Jooo, Keegan je šílenej co se týče přípravy na ránu...říkám mu "hopsálek", na jednom turnaji pořád vybíhal za terénní vlnku, aby viděl kam má hrát, vypadal jak surikata, vrátil se snad desetkrát. Řekla bych, že je často adeptem na trest za zdržování hry ale ty OČI....prostě ty OČI...
Tak, ještě dodej fotky v plavkách, obleku, podrobný životopis a budeš zařazen jako první do1. kola konkursu na Missáka.Žonglovat umím taky. Umím i složit Rubikovu kostku. Třeba.
spíš bude tančit místo zpěvu.A pozor, abys na Kunce nemusel zpívat
ok, píšu si.Zvládnu obojí!