- Klub
- BENGK
- HI (HCP)
- 10+
Něco dobrýho hulit nebo chlastat a je klid... Nehulím (dobroty, cigára zatím jo), ale občas si ji pěknou lísknu a ráno jdu na turnaj, neptejte se jak se dostanu na hřiště... No a pak se stane že se zbytkáčem zahraju jak z partesu, po devítce to ze mě vylítne a je po hře.. Přikládám jednu SC, moc dobře si na to pamatuju, na devítce birdie,po první devítce 21 Stb, na druhé devítce malinko kolaps, ale protože jsem v jádru klidnej člověk tak jsem to spláchnul a a ni se nenervoval..
No a jinak standartně když jdu na turnaj jen tak si pinknout tak zahraju většinou solidní výsledek, když jdu s nadějí že by z toho mohlo něco být tak to většinou pěkně p..eru, vyjímkou byla pouze obhajoba na mistrovství klubu.. Takže asi tak, jít si prostě pinknout..
No a jinak standartně když jdu na turnaj jen tak si pinknout tak zahraju většinou solidní výsledek, když jdu s nadějí že by z toho mohlo něco být tak to většinou pěkně p..eru, vyjímkou byla pouze obhajoba na mistrovství klubu.. Takže asi tak, jít si prostě pinknout..