- Autor vlákna
Jsem i slepá, zakže značku nevím☺Masirovala alespon Crivitama??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jsem i slepá, zakže značku nevím☺Masirovala alespon Crivitama??
Já byla na thajské poprve a ještě míčky. Příští týden jdu zkusit obyčejnou thajskou. A bolí tě to?Já byl na masáži golfovými míčky před lety ve Slovanském domě a bylo to v pohodě. Ale já mám thajskou masáž rád.
Michal a vyhrál? Nemyslím Spíš to vzal jako barter a až pak si zjistil, jaký to jeMyslím, že ten dárek někde vyhrál a sám by tam nikdy nešel, tak ho poslal dál[emoji5]
Já chodím pravidelně do Zlína nebo do Ostravy. Mně trochu bolesti nevadí. U nováčka se vždycky ptají, jak to chtějí. A během masáže se ptají taky, jestli jim to nevadí.Já byla na thajské poprve a ještě míčky. Příští týden jdu zkusit obyčejnou thajskou. A bolí tě to?
Mj, “ vítání slunce” , “pět tibeťanů” , tak chi , kung chi , jinak nej je soubor protahovacích a posilovacích cviků na svalový pletenec páteře a vnitřních pánevních svalů (bedrokyclostehenní) a především co všem chybí je naučit se DÝCHAT.Zajímavý způsob, jak uvolnit napětí důležitých „golfových” svalových skupin
How to give yourself a lacrosse-ball massage to improve your golf game
Giving yourself a lacrosse-ball massage will help relieve tight muscles and improve your flexibility, leading to a more powerful golf swing.www.golf.com
nejen že většina lidí neumí správně dýchat, oni ani neumí správně chodit....... A pak je zábavné sledovat, jak tady všichni "odborníci" radí jak běhat, protahovat se, atd... a přitom 90% z nich nemá ani tušení, že základy jsou úplně jinde.....Mj, “ vítání slunce” , “pět tibeťanů” , tak chi , kung chi , jinak nej je soubor protahovacích a posilovacích cviků na svalový pletenec páteře a vnitřních pánevních svalů (bedrokyclostehenní) a především co všem chybí je naučit se DÝCHAT.
tak teď jsi dokonale otřásl mým těžce nabytým a chabým golfovým sebevědomímnejen že většina lidí neumí správně dýchat, oni ani neumí správně chodit....... A pak je zábavné sledovat, jak tady všichni "odborníci" radí jak běhat, protahovat se, atd... a přitom 90% z nich nemá ani tušení, že základy jsou úplně jinde.....
Je umět a umět. O tom, kolik lidí umí správně chodit (ne jen chodit), by ti ortopedové mohli vyprávět dlouhé a dlouhé hodiny.Chodit a dýchat přeci umíme všichni, umíme však využít ten potenciál, který nám byl dán? Dýchání nejen okysličuje, dokonce masíruje vnitřní orgány a umožňuje správně využít / použít energii do úderu.
o chůz/botáchi jsem našel docela zajímavý článek :
S Tvym zapalenim minimalne 5tak teď jsi dokonale otřásl mým těžce nabytým a chabým golfovým sebevědomím
další rok se jako budu učit chodit?
jestli se chceš opravdu pobavit, tak si prohlídni tohle. A garantuju ti, že se budeš smát faaakt dlouhotak teď jsi dokonale otřásl mým těžce nabytým a chabým golfovým sebevědomím
další rok se jako budu učit chodit?
už to chápu tohle je fakt oříšekjestli se chceš opravdu pobavit, tak si prohlídni tohle. A garantuju ti, že se budeš smát faaakt dlouho
a když najdeš spojitost správné chůze a golfu, tak jdeš po dobré cestě...už to chápu tohle je fakt oříšek
ale já to dokážu
a o mě si budou vyprávět!
rozhodně... není to ten autor SM cvičení ?a když najdeš spojitost správné chůze a golfu, tak jdeš po dobré cestě...
Neboj - už si vyprávějíuž to chápu tohle je fakt oříšek
ale já to dokážu
a o mě si budou vyprávět!
ano, je to pan Smíšek , autor SM systému....rozhodně... není to ten autor SM cvičení ?
A není i zakladatel Sado- Maso?ano, je to pan Smíšek , autor SM systému....