Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
a který model ti vlastně nesedí?Lehký offtopic, v Decathlonu mají i dálkoměr a prý podle recenzí velmi dobrý, nemá ho někdo?
Jinak abych jen nespamoval, objednal sem Ecca z UK za 69 liber, tak uvidíme, do teď mi nejlíp seděly FJ.
No ja mela vloni tyhle a totalni pohoda https://digitalgolf.cz/ecco-biom-hy...MIo_ObrMSj6AIVQVXTCh0ElgglEAQYAiABEgJji_D_BwEEcco Biom Hybrid 3
Footjoy je golfová bota, pak tu máme tenisky od Nike, Adidas nebo Puma. Zbytek je v menším množství kopírovaná produkce a pár lakýrek jako Ecco...Ty ode mně? A já vocas ty peníze vzal, přidal 1500 a šel koupit další Ecca a teď tu brečím na jamce jak jsou na hovno, navíc u nákupu byla mladá, takže nemám šanci je prodat a vzít něco lepšího, prý na to zapomeň.
Ty ode mně? A já vocas ty peníze vzal, přidal 1500 a šel koupit další Ecca a teď tu brečím na jamce jak jsou na hovno, navíc u nákupu byla mladá, takže nemám šanci je prodat a vzít něco lepšího, prý na to zapomeň.
Já bych Ecco lakýrkami nenazývala, protože ty mi opravdu nohu v suchu podržely, na rozdíl od FootJoy, které mám, a které se taky minimálně v prvním roce chlubí voděodolností. A i z FootJoy (přestože je mám taky ráda) jsem po prvních hrách měla odřené paty.Footjoy je golfová bota, pak tu máme tenisky od Nike, Adidas nebo Puma. Zbytek je v menším množství kopírovaná produkce a pár lakýrek jako Ecco...
Ale já napsal jen hodnocení hráčů z túry. nicméně každému vyhovuje něco jiného, někdo reaguje stádově, jiný konzervativně, toť vše. Není důvod mě lynčovat. Co víc řediteli výrobního závodu Ecco na Slovensku jsem dělal ZK celé rodině... ;-)Já bych Ecco lakýrkami nenazývala, protože ty mi opravdu nohu v suchu podržely, na rozdíl od FootJoy, které mám, a které se taky minimálně v prvním roce chlubí voděodolností. A i z FootJoy (přestože je mám taky ráda) jsem po prvních hrách měla odřené paty.
Jsi dělal za ně, nebo oni u Tebe. ...Co víc řediteli výrobního závodu Ecco na Slovensku jsem dělal ZK celé rodině... ;-)
Já nikoho nesoudím, jen jsem si dovolil napsat názor. Já osobně Footjoy, s ostatními jsem měl vždy nějaký problém. Moje přítelkyně měla i Ecco, ale teď si kupuje už jen Footjoy, nicméně pokukuje po Sketchers, prý jsou "cool" až je zkusí, tak bude vědět.Jsi dělal za ně, nebo oni u Tebe. ...
K botám, osobně u většiny bot při prvním nasazení mám problémy s patama, které se mi dřou a u většiny bot mám na jedné patě více vnitřek boty odřen. Ale to souvisí s mýma nohama, ne s botama.
Nevím co vlastně považuješ za lynč? Že si dovoluji s úžasným a nejlepším panem trenérem nesouhlasit? Ano, dovolím si to, neboť jde o mou osobní zkušenost, o nic jiného. Proč to nazýváš lynčem mi nějak uniká. Stejně si tak můžeš nechat od cesty pitomou a nelogickou poznámku o stádním a konzervativním chování. Tvoje známosti a komu jsi dělal ZK mě skutečně ohromit nemohou. Howgh.Ale já napsal jen hodnocení hráčů z túry. nicméně každému vyhovuje něco jiného, někdo reaguje stádově, jiný konzervativně, toť vše. Není důvod mě lynčovat. Co víc řediteli výrobního závodu Ecco na Slovensku jsem dělal ZK celé rodině... ;-)
Proběhla tady informace o tom, jaké jsou to super boty, někteří si je "stádově pořídili". Myslel jsem to takhle, co se týče zbytku mého komentáře s nadsázkou, dopadl přesně jak jsem očekával. Viz tvoje reakce "howgh" ;-) Reagoval jsem spíše na jiného jamkaře, ozvala jsi se ty...Nevím co vlastně považuješ za lynč? Že si dovoluji s úžasným a nejlepším panem trenérem nesouhlasit? Ano, dovolím si to, neboť jde o mou osobní zkušenost, o nic jiného. Proč to nazýváš lynčem mi nějak uniká. Stejně si tak můžeš nechat od cesty pitomou a nelogickou poznámku o stádním a konzervativním chování. Tvoje známosti a komu jsi dělal ZK mě skutečně ohromit nemohou. Howgh.
Pokud budeš chtít reagovat na jiného jamkaře, tak prosím nepiš tuto reakci jako odpověď na můj příspěvek, ale přímo dotyčnému. Nemusíš se pak divit, proč reaguji právě já.Proběhla tady informace o tom, jaké jsou to super boty, někteří si je "stádově pořídili". Myslel jsem to takhle, co se týče zbytku mého komentáře s nadsázkou, dopadl přesně jak jsem očekával. Viz tvoje reakce "howgh" ;-) Reagoval jsem spíše na jiného jamkaře, ozvala jsi se ty...
já jsem na tu voděodolnost u Ecca fakt zírala - nikdy jsem nepotřebovala nic z Goretexu a o čem to je jsem pochopila právě až u těch loňských bot, proto jsem i na letošní sezónu šla znovu právě po Goretexových Biomů 3Já bych Ecco lakýrkami nenazývala, protože ty mi opravdu nohu v suchu podržely, na rozdíl od FootJoy, které mám, a které se taky minimálně v prvním roce chlubí voděodolností. A i z FootJoy (přestože je mám taky ráda) jsem po prvních hrách měla odřené paty.
myslím, že nemůžeš spoléhat jen na pohodlí... Padla tady značka Sketchers, ty jsou neuvěřitelně pohodlné a cenově velmi vstřícné. Měla jsem je a jejich potíž byla v tom, že v nich nebyla noha vůbec pevná. Při nerovnoměrném zatížení se nohy bortily a pak proste bolí. Nevyhovoval mi ani materiál.Zeptejte se @ Michala , které boty jsou nejpohodlnější a které mají nej poměr cena/ výkon.
Martine jestli tě to potěší, toto je Made in Adidas.Aha, tak nejsem jedinej s rozedrenejma patama