Ahoj bando nebudu chodit kolem horké kaše, musím se přiznat, že jsme se upsal za zajímavých podmínek ( s manželkou a juniorem, druhej už tam členství má ) na 2017 ve Mstěticích, mám to 15 minut. Ne, že by se mi to hřiště extra líbilo ( nemxslím kvalitu, ta je super) , ale dostupnost vyhrála. Osobně preferuji styl Karlovy Vary
příroda, stromy, voda, atd. Zázemí mají ve Mstěto fajn, šéfa normálního chlapáka Jardu. Driving je OK pating je fajn. Jen chipping by mohl být zajíměvější. Pak samozřejmě vezmu i ČGK ale jen těch 5 her za rok, k tomu jsou zajímavé dokupy, jako Karlštejn 600 atd.
Letošní zkušenost: ČGK M10/6 a ještě Bestgolf k tomu už nebudu opakovat.
Každopádně musím říct, že jsem hrál kdy a takřka kde jsem chtěl. Vyzkoušel jsem si jaké to je.
Bestgolf já ani manželka zatím opakovat nebudeme, nejsou Benátky ( celoročně hratelné ) Hodkovičky ( taky tak ), Beřovice jsem měl moc rád a devítka na Černým mostě odpoledne po práci neměla chybu. Karlštějn i Konopiště mám hodinu cesty, na to čas už nezbývá. Poděbrady pomalu a jistě umírají, kdo tam byl, ví o čm mluvím, takže smůlička.
Tak přeji všem štastnou ruku při výběru členství