TeeCoin, Kredit Play nebo přes ČSOB sleva 50%. Tuším, že něco podobného má i ČS...Ahoj. Nevite někdo jestli jde nějakým způsobem zlevnit Černý Most? Kromě členství samozrejmě Dík!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
TeeCoin, Kredit Play nebo přes ČSOB sleva 50%. Tuším, že něco podobného má i ČS...Ahoj. Nevite někdo jestli jde nějakým způsobem zlevnit Černý Most? Kromě členství samozrejmě Dík!
... sorry za OT, ale je teď Kaskáda v adekvátní kondici poměr cena výkon za tu cenu dle TT (1800,- po 10% slevě)?nemáte někdo volný voucher na Kaskádu do Brna? v ceně do 800 Kč za 18 jamek?
Kaskada se da hrat za polovinu, na principu 1 fee 2 hraci. fairway2hotel , a to i o vikendu. .nemáte někdo volný voucher na Kaskádu do Brna? v ceně do 800 Kč za 18 jamek?
To mu vyměnili mozek? Či co ??Lákal jsem @RobertSlajs , ale slíbil budoucí manželce cyklovýlet. Shodli jsme se, že záměna za solo golf by mohla poněkud omezit jeho sexuální život. Tak co ostatní, kteří nejsou ohroženi?
Já si myslím, jak jsem strašně vtipnej a @PFP je ten neklidnější hráč na světě, který neproměněný třímetrák maximálně komentuje zcela vybraným slovníkem, např.: "to jsem ale překvapen, kterak se mi míček poněkud vychýlil ..." a podobně.
Prostě zábava zajištěna.