Byli jsme vlevo co má golf59 dílnu, normálně chodím na pravou stranu. Navíc byla tma, takže nebylo moc vidět kam to lítá, takže ani nevím, že tam nějaký barák je, to až když se tam rozsvítilo, aby se pan domací podíval kdo mu ťuká na okno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To určitě není možné zabezpečit. To by musel mít každý míček svůj airbag.Dle mého názoru je jakákoliv škoda způsobená při hře a při dodržení veškerých zásad na bedrech toho resortu, jelikož nezabezpečil hrozící nebezpečí - např. nedostatečná výška sítě, ačkoliv na Albatrossu to chce pořádnýho gagoše
To bylo odškodnění, které bylo nařízeno soudem...Budu opet pokracovat ve svem golfovem pojisteni... 36 ecek neni zadna horentni suma za jistotu pojisteni 1 mil. eur a HIO za 500 ecek
Uz jen cekam kdy to bude konecne... v seniorce mne ale strasili, ze nejhorsi a prvni plati vzdy flasku vin. Ale nato se to nevztahuje...
PS: Kooperativa teda jsou dobri skrblici... pul mega za oko? nic moc
jak to myslíš HIO za 500 Eur? aBudu opet pokracovat ve svem golfovem pojisteni... 36 ecek neni zadna horentni suma za jistotu pojisteni 1 mil. eur a HIO za 500 ecek
Uz jen cekam kdy to bude konecne... v seniorce mne ale strasili, ze nejhorsi a prvni plati vzdy flasku vin. Ale nato se to nevztahuje...
PS: Kooperativa teda jsou dobri skrblici... pul mega za oko? nic moc
děkuji, o prvním vím, a vzpomněla jsem si i s tím pojišenímv pojisteni je kauzule, pokud zahrajes na ofiko turnaji HIO tak muzes vyuzit pohosteni za 500 eur... coz by snad melo pokryt i sampanske na vetsim turnaji
v ramci internich senior turnaju meho klubu jsem byl varovan, ze nejhorsi a nejlepsi vzdy plati flasku vina
No, jak začít. Kooperativa má pojištění sportovní výbavy. Ta zahrnuje kromě klasických rizik (odcizení, živel...) i pojištění odpovědnosti na celý svět, které zahrnuje i škody vzniklé provozováním sportovní činnosti. Ještě bych dodal, že se to vztahuje nejenom na golf, ale na jakoukoliv sportovní výbavu - kola, lyže, držáky na kola na autě apod.
Jelikož nechci tady spamovat a navíc pro ni pracuji, tak případně do SZ důkladnější vysvětlení pro ty, koho by to zajímalo.
U Koopky je to takto: Dělíme lidi na registrované a neregistrované sportovce. Registrované na amatérské, vrcholové a profesionály. Amatéři se berou jako sportovci do úrovně krajských soutěží, či-li je na ně nahlíženo jako na běžné občany se vším všudy. Vrcholoví jsou Ti, kteří jsou na úrovni republikových soutěží či reprezentují ČR v zahraničí, ale nemají podepsanou profesionální smlouvu (tady bych viděl třeba @JanKostalCZE ). No a nad nimi jsou profíci, kteří se tím živí.Asi se to tu už probíralo, když je člověk” registrovaný jako golfista” u ČGF, je brán u pojišťovny jako hobík nebo ofiko sportovec. Co jsou u pojišťoven hobby clubove turnaje a liga/turnaje CGF . V rámci klubu jsme všichni pojištění , jak to je když platíme fee jsem u toho pojištěni? Když jedu hrát do zahraničí taky mám pojištění do zahraničí se sportem. Pokud necháte golfové věci v autě( sice neviditelně) a zaparkované nikoli v cestě, toto není místo obvyklé pro ukládání takovýchto věcí , vztahuje se na to jaké pojištění. Autopojištění? Nebo spec golfové? U cest do zahraničí je to přesně popsáno pojistkou, ale jak to je doma?
Porovnám a popíšuPokud by ti to nevadilo, mě by to zajímalo. Klidně i veřejně sem - fundovaný názor se hodí vždycky. A nemám obavy, že od Tebe by to bylo jako reklama. Naopak - prostě užitečná edukace. Je to obecné vlákno, nikoli jen na jeden konkrétní produkt.
Když odborným okem porovnáš nabídku tohoto: https://golfplan.cz/ - v čem je výhoda, co mi nepokryje pojistka jinde? V podstatě co zajímá konkrétně mě, tak je: krádež sportovního vybavení, odpovědnost za škodu při golfu (hobby i turnaj), ČR, příp. celý svět. Zbytek mě příliš nezajimá - to mám úrazové pojistky atd. Uvažuji o tom a ne že by 1300 u golfplanu bylo něco dramatického, ale přijde mi, že v tom je spousta věcí, které mi jsou prostě k ničemu. A když pojedu náhodou do ciziny, tak se stejně připojišťuji (a letos to na cizinu u mne stejně moc nevypadá).
Buď v klidu - máme rakouské majitele Vienna Insurance Group.Hele Koopka se dohodla se zlodeji, ze nemuzou chodit na nocni? Ze se krade jen do 22? Musim se podivat, ci i Rakusaci naji takove omezeni
Porovnám a popíšu