Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

KVÍZ Golfové zajímavosti – "povinné" základy každého golfisty ⛳🏌️‍♂️

Golfové zajímavosti – "povinné" základy každého golfisty ⛳🏌️‍♂️

Jak dobře znáte golf? Tento kvíz obsahuje 12 otázek, které by měl znát každý hobby golfista! Ať už jde o historii, slavné turnaje, pravidla nebo etiketu, tyto znalosti vám pomohou nejen na hřišti, ale i v golfových debatách.

• ⛳ Golf není jen o švihu, ale i o znalostech. Správné rozhodování je stejně důležité jako technika – a právě proto jsme připravili tento úvodní kvíz. Jednoduchý, bez stresu, čistě pro zábavu!
  • ⏳ Klidně si dejte na čas! Na 19.jamce nejsme omezeni limitem, ale doporučený čas na vyplnění je 10–20 minut.
  • 📊 Jak jste na tom? Po dokončení kvízu můžete porovnat své odpovědi s ostatními a zjistit, kde máte rezervy – nebo potvrdit, že jste golfový znalec!
  • 💡 Výjimek je v golfu spousta, tady jde hlavně o zábavu. Tento kvíz není o biflování pravidel, ale o rozšíření obzorů a radosti ze hry!

🔥 První kvíz na 19.jamce! Jde o pilotní verzi, která ukáže, jestli má smysl pokračovat – a pokud ano, můžeme se těšit na další tematické kvízy o světovém i českém golfu, slavných hřištích nebo ikonických turnajích. A třeba i na soutěže o drobné ceny!

👉 Jste připraveni? Tak pojďme na to!

Jít na stránku s kvízem...

Upraveno:

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
🔥 První kvíz na 19.jamce! Jde o pilotní verzi, která ukáže, jestli má smysl pokračovat – a pokud ano, můžeme se těšit na další tematické kvízy o světovém i českém golfu, slavných hřištích nebo ikonických turnajích. A třeba i na soutěže o drobné ceny!

Koukněte pls. na to, až budete mít chvilku zkuste... a uvidíme, jestli se nám to chytne. Díky!

Golfové zajímavosti – "povinné" základy každého golfisty ⛳🏌️‍♂️

'Golfové zajímavosti – "povinné" základy každého golfisty ⛳🏌️‍♂️' quiz

Udělal jsem ten kvíz, ale hlásí mi 2 chybné odpovědi, ale neoznačí chybné odpovědi. Navíc si nejsem vědom, že bych chybu udělal.

Udělal jsem ten kvíz, ale hlásí mi 2 chybné odpovědi, ale neoznačí chybné odpovědi. Navíc si nejsem vědom, že bych chybu udělal.
Mě to ukazuje to samé. Chtěl bych vědět, co jsem odpověděl špatně ;)

U mě to samé....

Díky za reporty, podívám se na to a zkusím dohledat. Viditelně se to ve všech případech nechová správně. Pokusím se dohledat chybu a jakmile bude napraveno, dám vědět, co s tím (případně vyhodnocení výsledků nechám přegenerovat, pokud to půjde).

Bohužel jsem musel nakonec "vyčistit" daný kvíz - o všechny výsledky. Přegenerování (viz níže PS) nefungovalo a postupná ruční oprava všech výsledků v "zašifrované" podobě v DB nebyla v rozumném čase možná. Jednodušší bylo v tuto těch cca 12 výsledků z nás vymazat a nastavit kvíz znovu jako nový.

Tak poprosím, kdyby někdo měl chuť, prosím, zkuste kvíz vyplnit znovu (průměrně to trvalo 3-5 minut), a dejte pls vědět, jestli ok a již se vám zobrazují po vyplnění kvízu správné/špatné odpovědi. Mně se to nyní při testu za několik testovacíh uživatelů chovalo již v pořádku i v různých kombinacích oprávnění.

Velmi se omlouvám. Snad již nyní ta hlavní funkcionalita poběží správně.

---
PS: Bohužel jedná se o koupený nový "doplňkový" modul fóra, který očividně po naazení na mírně upravenou verzi fóra, co používáme na Jamce, potřebuje ještě doladit o některé opravy. To budu obratem výrobcům reportovat. Ukázalo se, že pro admina nefungují některé "opravné" nástroje tak, jak by měly. Před dalšími kvízy to bude postupně opraveno, včetně několika dalších chyb a drobných nepřehledností, co by mohlo být lépe.

Bohužel jsem musel nakonec "vyčistit" daný kvíz - o všechny výsledky. Přegenerování (viz níže PS) nefungovalo a postupná ruční oprava všech výsledků v "zašifrované" podobě v DB nebyla v rozumném čase možná. Jednodušší bylo v tuto těch cca 12 výsledků z nás vymazat a nastavit kvíz znovu jako nový.

Tak poprosím, kdyby někdo měl chuť, prosím, zkuste kvíz vyplnit znovu (průměrně to trvalo 3-5 minut), a dejte pls vědět, jestli ok a již se vám zobrazují po vyplnění kvízu správné/špatné odpovědi. Mně se to nyní při testu za několik testovacíh uživatelů chovalo již v pořádku i v různých kombinacích oprávnění.

Velmi se omlouvám. Snad již nyní ta hlavní funkcionalita poběží správně.

---
PS: Bohužel jedná se o koupený nový "doplňkový" modul fóra, který očividně po naazení na mírně upravenou verzi fóra, co používáme na Jamce, potřebuje ještě doladit o některé opravy. To budu obratem výrobcům reportovat. Ukázalo se, že pro admina nefungují některé "opravné" nástroje tak, jak by měly. Před dalšími kvízy to bude postupně opraveno, včetně několika dalších chyb a drobných nepřehledností, co by mohlo být lépe.
Už to podle mě na PC funguje, ukazuje správné odpovědi a počítá správně....

Nevim, ale 11 mi nesla na iPadu seradit

Díky za nahlášení. Viditelně na ipad/iphone tam u typu otázek s řazením "se nezobrazuje" správně na začátku možností ikona pro přesun oodpovědi - teď jsem díky Tobě na to koukal - je tam takový malý šedý obdélníček, ve kterém "chybí hamburger menu", který se v pořádku zobrazuje na desktopu. Díky za report, přidal jsem si to k seznamu chyb. Tohle vyřešit teď bohužel neumím. :(

Potvrzuji funkčnost (MacOS) a plný počet bodů 🤭

Na PC už vše funguje v poho.....

Díky všem, co se zapojili, výrobci modulu jsem poslal poměrně obsáhlý soupis chyb a nedostatků k opravě/vylepšení. Některé jsou pro adminy a správu, ale některé i z klasického ovládání (např. ten problém s typem otázky řazení a komplikace s mobilem). Trochu mě to překvapuje, přeci jen ten modul není úplně nový, ale obecně mám zkušenost, že zpětná vazba z mnoha zahraničních fór je spíše nijaká... no nic.

Ještě jsem se chtěl obecně zeptat, ani ne tak na otázky konkrétně, které jsem dal náhodně v tomto případě dohromady, co mě tak různě napadlo, ale spíše na formu, vyhovuje? Rád bych kvízy a testy dlouhodobě na Jamce podporoval a redakčně tvořil. I výrazně s užším zaměřením. Tematicky jsem si předpřipravil přes vánoční svátky okruhy:

- Jak dobře znáte hřiště Ypsilonku (Ostravici, Zbraslav...)?
- Z jamek českých devítek
- Historie českého golfu
- Historie světového golfu
- TO nejlepší z majorů
- Pravidlové situace
- Golfový slang... atd.

Tak snad se bude na co těšit. :)

Za mě forma vyhovuje, supr:up: .........Spíš se nabízí otázka, zda má být cílem kvízů, se něco nového dozvědět, tzn. odpovědi co nevíme se vygůglují (a všichni budou mít 100%).....anebo prokázat opravdové znalosti, tzn. nastavit nějaký časový limit (jestli je to teda vůbec možné), aby bylo gůglování znemožněno.........

Za mě forma vyhovuje, supr:up: .........Spíš se nabízí otázka, zda má být cílem kvízů, se něco nového dozvědět, tzn. odpovědi co nevíme se vygůglují (a všichni budou mít 100%).....anebo prokázat opravdové znalosti, tzn. nastavit nějaký časový limit (jestli je to teda vůbec možné), aby bylo gůglování znemožněno.........

Asi bych to moc neomezoval. Forma toho kvízu sice umožňuje nastavit časový limit, ale tady ti to naráží i na případné technické nedostatky. Např. teoreticky otázky s řazením (ok, moc jich nebude) jsou na desktopu výrazně rychlejší, když víš. V dnešní době to nemáš moc jak jednoduše zajistit stejně spravedlivě pro všechny s rozumnou "nákladovostí".

Za mě hlavní cíl je ve výsledků vědět a forma je na každém z nás - jestli si to zkusí naslepo, a nebo výsledky bude googlit/AI. :) I tak to může být užitečné.

Každopádně, kdyby někdo měl nápad se jakéhokoli kvízu chytnout a vymyslet mi otázky a poslat, tak to tam přeťukám (a kvíz mu pak předám) - zatím to není ještě úplně jednoduché. Sice se dá uživatelsky nastavit, ale je dost potřeba vědět, co zatím dělat, blbě se chyby opravují, při tvorbě kvízu (to právě řeším s výrobcema).

Já to vidím, že je pro každého golfistu otázkou cti negooglit to, co bych mohl vědět v rámci všeobecného golfového přehledu. Já osobně to určitě zkouším bez googlení, beru to jako hru sám se sebou (nebo že by proti sobě??? 😉). Stejně jako na golfu ....
Ale je to můj osobní postoj a každý to můžeme mít jinak. Pochopím, že to může někdo brát jako hru na vlastní znalosti kombinovanou s rychlostí dohledávání informací. A bude to jeho způsob hry, jednoznačně jeho volba a taky naprosto v pořádku ...
Každopádně krásný nápad. Díky @requo .

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom