Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

KVÍZ Golfové zajímavosti – "povinné" základy každého golfisty ⛳🏌️‍♂️

Já to vidím, že je pro každého golfistu otázkou cti negooglit to, co bych mohl vědět v rámci všeobecného golfového přehledu. Já osobně to určitě zkouším bez googlení, beru to jako hru sám se sebou (nebo že by proti sobě??? 😉). Stejně jako na golfu ....
Ale je to můj osobní postoj a každý to můžeme mít jinak. Pochopím, že to může někdo brát jako hru na vlastní znalosti kombinovanou s rychlostí dohledávání informací. A bude to jeho způsob hry, jednoznačně jeho volba a taky naprosto v pořádku ...
Každopádně krásný nápad. Díky @requo .
Naprostý souhlas, budu ke kvízům přistupovat úplně stejně, férově bez jakýchkoli nápověd.......Holt jako rozeného podvodníka:D:D mě tato možnost hned nenapadla.....

Každopádně, kdyby někdo měl nápad se jakéhokoli kvízu chytnout a vymyslet mi otázky a poslat, tak to tam přeťukám ...
Rád pomohu - např. v tétmatech Ostravice (možná šířeji Hřiště severu Moravy a Slezska) nebo pravidla.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom