- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Kulig
- Klub
- Central Golf Club
- HI (HCP)
- 6,5
Tak za me taky male info
- jste navštívili jako první v životě a při jaké příležitosti? Driving v Hodkovičkách, kd mě tam vzal táta, co hrál rok, opravdové hřiště Black Bridge, kde jsem dělal ZK, měl jsem to nejblíž tehdejšímu domovu
- vám utkvělo v paměti a proč? Jedonznačně Adamstal v Rakousku, je to pastva pro oči, signature jamek je tam snad 15, každá je jiná, úžasné výhledy a po 5 letech co tam jezdím jsem se tam konečně naučil hrát :-D - mám to jako must play hřiště alespoš jednou ročně
- bylo to, které vám nic nedarovalo? Donedávna Ostravice, strašná mrcha, ale přicházím ji na chuť, asi to je tím snižujícím se HCP
- v ČR má podle vás nejkrásnější první jamku? A které naopak tu nejzapeklitější? Strašně se mi líbí jednička na Ostravici a Yspilonce, ty průstřely dolů mají své kouzlo - a čistě ze sportovního hlediska Old Course na Čeladné, protože jsem tam zahrál posledně Eagle nejzapeklitější bych řekl Austerlitz, voda vlevo, vpravo, pak dogleg doleva, dlouhé to je, z kopce, nic lehkého na úvod
- má nejlepší kuchyni? Kořenec, Kácov
- vám dopřálo nezapomenutelný krásný zážitek? Jaký? Těch bylo, ale v poslední době asi Oldo Course na čeladné díky Eaglu, a Adamstal loni v říjnu, protože tam je nádherný podzim a člověk se musí jo soustředit aby se jen nekoukal kolem sebe, ale taky něco hrál
- už v životě nenavštívíte? Těšetice
- ...byste nejraději měli pět minut od baráku s doživotní hrou zdarma? Vasatorp ve Švédsku