Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Jinak co tak sleduji,tak většinou chlapům růžová sluší. Jen ty svoje chlapy do ní neukecam. Takze pánové, klidně noste růžová trička, i růžové kalhoty, ale ne společně prosím, to už by té růžové bylo moc.
Ale zpět trochu k tématu: odlišujete své oblečení, když jdete na turnaj/volnou hru, nebo spíše dle hřiště (lokalita, cena)? Nebo - prostě jde se na golf = vždy dokonale jak do opery?
Ja hlavne dle pocasi. Resim hodne tmave obleceni v horkem lete... typ bot dle moznosti deste atp. Vetsinou do auta hazim i vice typu svetru, vest... a na miste se rozhodnu co zabalim.
Nicmene kdyz jdu na regulerni hriste, tak vzdy v golfovych kalhotech a triku s limeckem.
Co paradoxne resim nejvice je cepice: uz jsem jednou dostal upal na Albatrosu, neb jsem si vzal pouze ksilt a prazilo opravdu hodne. Posledni 4 jamky jsem sel s horeckou. Nyni mam v bagu "emergency ksiltovku" (hnusna, ale skladna). A tez resim moznost deste, neb nektere ksiltovky jsou water vice odolne nez jine...
Aktualne resim to, ze mam nekolik super golfovych svetru a nepromok, ktery jsem si na zacatku sve kariery koupil v cerne barve a ted toho uprimne lituji.
Chtěl bych oživit jednu starší diskusi. Já třeba na podzim/jaře chodím na hřiště v tmavých manžestrákách. Je mi v celku jedno, jestli to zcela vyhovuje etiketě nebo ne. Myslím si, že se z toho někde dělá až zbytečný problém. Jsou podle mě daný nějaká základní pravidla, jako límeček a ne modré jeansy, tak proč se tím víc trápit. Jinak v chladnějším počasí taky spíše nosím vestu z goretexu a pod ní svetr a termotriko s tričkem s líměčkem. Na golf jsem si koupil jednu extravagantní zimní čepici se sobem a bambulí (ndo města bych s ní asi nevyrazil a v létě mám v bagu oranžovou kšiltovku (aspoň jsme víc vidět), kterou používám i na treking. Nic speciálního golfovýho. Už kvůli těm x násobně nastřeleným cenám jen proto, že je to na golf. Osobně jsem příznivcem značky Patagonia (asi hlavně pro jejich filozofii recyklování atp.), od který mám několik věcí na lyže, které v případě zimy vytáhnu i na golf.