Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GOLFOVÝ TRIP po Severní Moravě

jumbodedek

Guru fóra
Jméno
Petr
Přijmení
Šulc
Klub
Maria Theresia golf club
HI (HCP)
13-17
Tak jsem během tohoto týdne přemýšlel, jak strávím letošní golfovou dovolenou. 4 dny na Ostravici spolu s kamarády a kamarádkami z 19 jamky byly dané.
Mám nahlášenou dovolenou na 14 dní, takže hodně dní na golf. Dovolenou jsem si naplánoval takto.
Sobota 24.5. budíček asi ve 3 hod. Ve 4.30 odjezd směr Severní Morava. Po cestě se stavím na golf v Olomouci. Po hře přejedu do Frenštátu pod Radhoštěm, kde mám na 5 nocí ubytování.
Ne 25.5. jsou v plánu Kravaře
Po 26.5. je v plánu Ropice
Ut 27.5. jsou v plánu Šilheřovice
St 28.5. je v plánu Čeladná Old course
Čt 29.5. objedu kopec do Ostravice
Pa 30.5. Requo cup Čeladná New course
So 31.5. Requo cup Ostravice
Ne 1.6. Requo cup Ostravice , vyhlášení vítězů( samozřejmě že já mezi nimi budu) Přejezd do ubytování v Uherském Hradišti
Po 2.6. je v plánu Holešov a Zlín
Ut 3.6. jsou v plánu Jezera-Ostrožská Nová Ves
St 4.6. je v plánu Slavkov
Po hře ve Slavkově se rozjedu směrem domů do Ústí nad Labem.
Bude to dlouhá dovolená plná golfu a nových hřišť do mé sbírky.
Dávám to sem s velikým předstihem, to proto, aby měli potencionální hráči dost času si rozmyslet, zda se na některou z mých her ke mě třeba nepřidají.
Přesné tee timy budu řešit tak 14 dní předem. Je možné, že na nějakých hřištích budou mít třeba akci.
Už se nemohu dočkat chvíle, kdy v sobotu 24.5.2025 usednu do auta a vyrazím na Moravu.

Tak jsem během tohoto týdne přemýšlel, jak strávím letošní golfovou dovolenou. 4 dny na Ostravici spolu s kamarády a kamarádkami z 19 jamky byly dané.
Mám nahlášenou dovolenou na 14 dní, takže hodně dní na golf. Dovolenou jsem si naplánoval takto.
Sobota 24.5. budíček asi ve 3 hod. Ve 4.30 odjezd směr Severní Morava. Po cestě se stavím na golf v Olomouci. Po hře přejedu do Frenštátu pod Radhoštěm, kde mám na 5 nocí ubytování.
Ne 25.5. jsou v plánu Kravaře
Po 26.5. je v plánu Ropice
Ut 27.5. jsou v plánu Šilheřovice
St 28.5. je v plánu Čeladná Old course
Čt 29.5. objedu kopec do Ostravice
Pa 30.5. Requo cup Čeladná New course
So 31.5. Requo cup Ostravice
Ne 1.6. Requo cup Ostravice , vyhlášení vítězů( samozřejmě že já mezi nimi budu) Přejezd do ubytování v Uherském Hradišti
Po 2.6. je v plánu Holešov a Zlín
Ut 3.6. jsou v plánu Jezera-Ostrožská Nová Ves
St 4.6. je v plánu Slavkov
Po hře ve Slavkově se rozjedu směrem domů do Ústí nad Labem.
Bude to dlouhá dovolená plná golfu a nových hřišť do mé sbírky.
Dávám to sem s velikým předstihem, to proto, aby měli potencionální hráči dost času si rozmyslet, zda se na některou z mých her ke mě třeba nepřidají.
Přesné tee timy budu řešit tak 14 dní předem. Je možné, že na nějakých hřištích budou mít třeba akci.
Už se nemohu dočkat chvíle, kdy v sobotu 24.5.2025 usednu do auta a vyrazím na Moravu.
Já už se tam budu taky pohybovat od víkendu 24.5., ale asi se uvidíme až na Ostravici..... hrát chci totiž to co ty loni...tzn. Rožnov, Hukvaldy a Kostelec u Zlína. Ubytko asi někde v Rožnově či okolí, ještě nevím. Jedině, že bysme si dali společně cestou tu Olomouc (jestli tam nebude turnaj - je to sobota).....
Jinak 12 golfů za 12 dní, hmm.... to je výzva:up:.

Já už se tam budu taky pohybovat od víkendu 24.5., ale asi se uvidíme až na Ostravici..... hrát chci totiž to co ty loni...tzn. Rožnov, Hukvaldy a Kostelec u Zlína. Ubytko asi někde v Rožnově či okolí, ještě nevím. Jedině, že bysme si dali společně cestou tu Olomouc (jestli tam nebude turnaj - je to sobota).....
Jinak 12 golfů za 12 dní, hmm.... to je výzva:up:.
To bychom si mohli dát spolu tu Olomouc. Já tam ještě nebyl. Jak píšeš, je dost času. Doufám, že tam nic nebude. Až budou vypsané turnaje tak budu teprve řešit. Plán mám, tak doufám že se mi splní na 100 procent. Jo to ubytování si už hledej. Já si ho sehnal tento týden, a kolem Rožnova až na 4 pokus.

Děkuji ;) Fantastická je i cena :D Ubytování se snídaní na celou dovolenou + všechna fee + Requo cup. To všechno bez pití a večeří mi vychází na 24 000 kč :rolleyes: Takže ode dneška nežeru, nechlastám a šetřím :D
Mrkni na Golfamore, dost hřišť která máš v plánu ušetříš půlku.

Mrkni na Golfamore, dost hřišť která máš v plánu ušetříš půlku.
Jardo tu jsem si právě proto k vánocům pořídil ;) Jinak bych se za fíčka nedoplatil :D Jinak dík za radu :up:

Zcela vážně uvažuju, za bych udělal něco podobného, když už tam budu. Ale Týnku by musel někdo ve čtvrtek na Ostravici přivést. Jako úča prvnacků týden dovolené nedostane. Promyslíme doma a dám vědět!

Zcela vážně uvažuju, za bych udělal něco podobného, když už tam budu. Ale Týnku by musel někdo ve čtvrtek na Ostravici přivést. Jako úča prvnacků týden dovolené nedostane. Promyšlime doma a dám vědět!
Vzít by ji mohli Robert s Jirkou ;)

Zcela vážně uvažuju, za bych udělal něco podobného, když už tam budu. Ale Týnku by musel někdo ve čtvrtek na Ostravici přivést. Jako úča prvnacků týden dovolené nedostane. Promyslíme doma a dám vědět!
To jako že by jsi také přijel na sever Moravy dříve? Libor @ligi tam taky bude od soboty 24.5. ;)

jumbo, Slavkov je mé domovské hřiště, po 16té hodině se hraje za polovic ceny, až tam budeš - napiš, rád půjdu na hřiště s Tebou

jumbo, Slavkov je mé domovské hřiště, po 16té hodině se hraje za polovic ceny, až tam budeš - napiš, rád půjdu na hřiště s Tebou
Já ho budu hrát určitě v tu středu 4.6. dopoledne. Mám kartu golfamore, takže za 50 procent. Určitě tě rád poznám a zahraji si s tebou. Možná si s námi půjde zahrát i Libor @Dalibor7 pokud bude doma v Brně a bude mít čas. Uvidím se s ním na Requo cupu na Qstravici, tak se ho zeptám

To bychom si mohli dát spolu tu Olomouc. Já tam ještě nebyl. Jak píšeš, je dost času. Doufám, že tam nic nebude. Až budou vypsané turnaje tak budu teprve řešit. Plán mám, tak doufám že se mi splní na 100 procent. Jo to ubytování si už hledej. Já si ho sehnal tento týden, a kolem Rožnova až na 4 pokus.
Dobrá, předběžně teda Olomouc:). .........Jen nevím, proč chceš vyjet tak brzo.....to budeš týčkovat na jedničce tak akorát, kdy já budu vstávat😀:D.

Dobrá, předběžně teda Olomouc:). .........Jen nevím, proč chceš vyjet tak brzo.....to budeš týčkovat na jedničce tak akorát, kdy já budu vstávat😀:D.
Pojedu na pohodu. 120 po dálnici. Mám to tam 333 km. Chci hrát tak od 9.30-10 hod. Pak v klidu oběd a pokračovat do Frenštátu.

Pojedu na pohodu. 120 po dálnici. Mám to tam 333 km. Chci hrát tak od 9.30-10 hod. Pak v klidu oběd a pokračovat do Frenštátu.
Aha, já myslel tak před polednem v klubovně na obídek a pokec.......cca od 13.00 tee.....do pěti by bylo hotovo a pak je to na ubytko lehce přes hodinu........ No nic, uvidíme, nebudem to lámat přes koleno......

Aha, já myslel tak před polednem v klubovně na obídek a pokec.......cca od 13.00 tee.....do pěti by bylo hotovo a pak je to na ubytko lehce přes hodinu........ No nic, uvidíme, nebudem to lámat přes koleno......
Přesně tak jak říkáš. Nebudeme to lámat. Až bude 14 dní předem, budeme vědět zda je tam volno, tak se domluvíme ;)

Já ho budu hrát určitě v tu středu 4.6. dopoledne. Mám kartu golfamore, takže za 50 procent. Určitě tě rád poznám a zahraji si s tebou. Možná si s námi půjde zahrát i Libor @Dalibor7 pokud bude doma v Brně a bude mít čas. Uvidím se s ním na Requo cupu na Qstravici, tak se ho zeptám
Petře @jumbodedek, když to půjde, tak rád, ale teď zrovna na golf úplně nemyslím, bo se mi předevčírem ve špitálu trochu povrtali v břiše a do dubna prý nesmím vzít klacky do ruky. Na RequoCup jsem sice přihlášenej, ale možná vám tam budu dělat jen startéra, uvidíme.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom