- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Tak jsem během tohoto týdne přemýšlel, jak strávím letošní golfovou dovolenou. 4 dny na Ostravici spolu s kamarády a kamarádkami z 19 jamky byly dané.
Mám nahlášenou dovolenou na 14 dní, takže hodně dní na golf. Dovolenou jsem si naplánoval takto.
Sobota 24.5. budíček asi ve 3 hod. Ve 4.30 odjezd směr Severní Morava. Po cestě se stavím na golf v Olomouci. Po hře přejedu do Frenštátu pod Radhoštěm, kde mám na 5 nocí ubytování.
Ne 25.5. jsou v plánu Kravaře
Po 26.5. je v plánu Ropice
Ut 27.5. jsou v plánu Šilheřovice
St 28.5. je v plánu Čeladná Old course
Čt 29.5. objedu kopec do Ostravice
Pa 30.5. Requo cup Čeladná New course
So 31.5. Requo cup Ostravice
Ne 1.6. Requo cup Ostravice , vyhlášení vítězů( samozřejmě že já mezi nimi budu) Přejezd do ubytování v Uherském Hradišti
Po 2.6. je v plánu Holešov a Zlín
Ut 3.6. jsou v plánu Jezera-Ostrožská Nová Ves
St 4.6. je v plánu Slavkov
Po hře ve Slavkově se rozjedu směrem domů do Ústí nad Labem.
Bude to dlouhá dovolená plná golfu a nových hřišť do mé sbírky.
Dávám to sem s velikým předstihem, to proto, aby měli potencionální hráči dost času si rozmyslet, zda se na některou z mých her ke mě třeba nepřidají.
Přesné tee timy budu řešit tak 14 dní předem. Je možné, že na nějakých hřištích budou mít třeba akci.
Už se nemohu dočkat chvíle, kdy v sobotu 24.5.2025 usednu do auta a vyrazím na Moravu.
Mám nahlášenou dovolenou na 14 dní, takže hodně dní na golf. Dovolenou jsem si naplánoval takto.
Sobota 24.5. budíček asi ve 3 hod. Ve 4.30 odjezd směr Severní Morava. Po cestě se stavím na golf v Olomouci. Po hře přejedu do Frenštátu pod Radhoštěm, kde mám na 5 nocí ubytování.
Ne 25.5. jsou v plánu Kravaře
Po 26.5. je v plánu Ropice
Ut 27.5. jsou v plánu Šilheřovice
St 28.5. je v plánu Čeladná Old course
Čt 29.5. objedu kopec do Ostravice
Pa 30.5. Requo cup Čeladná New course
So 31.5. Requo cup Ostravice
Ne 1.6. Requo cup Ostravice , vyhlášení vítězů( samozřejmě že já mezi nimi budu) Přejezd do ubytování v Uherském Hradišti
Po 2.6. je v plánu Holešov a Zlín
Ut 3.6. jsou v plánu Jezera-Ostrožská Nová Ves
St 4.6. je v plánu Slavkov
Po hře ve Slavkově se rozjedu směrem domů do Ústí nad Labem.
Bude to dlouhá dovolená plná golfu a nových hřišť do mé sbírky.
Dávám to sem s velikým předstihem, to proto, aby měli potencionální hráči dost času si rozmyslet, zda se na některou z mých her ke mě třeba nepřidají.
Přesné tee timy budu řešit tak 14 dní předem. Je možné, že na nějakých hřištích budou mít třeba akci.
Už se nemohu dočkat chvíle, kdy v sobotu 24.5.2025 usednu do auta a vyrazím na Moravu.