Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GOLFOVÝ TRIP po Severní Moravě

Petře @jumbodedek, když to půjde, tak rád, ale teď zrovna na golf úplně nemyslím, bo se mi předevčírem ve špitálu trochu povrtali v břiše a do dubna prý nesmím vzít klacky do ruky. Na RequoCup jsem sice přihlášenej, ale možná vám tam budu dělat jen startéra, uvidíme.
Tak doufám Libore @Dalibor7 , že to všechno dobře dopadne a budeš v pořádku ;) Pozdravuj ode mě Janičku

@requo ty bys nám svěřil Týnku? ;) no a co se proviantu týče…. Víš jak pojedeme dlouho? Za tu dobu se odpaří spousta věcí 😈

To víš. Vím, že jí dovezete jak v bavlnce. Hm… Opovažte se tu bábovku nebo štrůdl nebo koláč celej sežrat! :)

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom