Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No, někdo tady psal, že má řadu S i M a rozdíl ve stabilitě nevidí, tak nevím.
Co řada S nemá, je držák a nabíječku na mobil, což je pro mě velkej bonus. Používám mobil jako scorekartu a bastlit na to nějakej držák, s kterým to nepůjde složit nechci.
Teď mě napadá, jak je to s origo držáky na scorekartu (turnaje), deštník atd., musí se sundávat před složením vozíku?
Rozdíl mezi M1 a M3? Je M3 jen novější typ stejného vozíku, nebo je to poddruh řady M?
A poslali ti to bez problému? Pamatuju si, že před pár lety jsem se díval na vozíky na onlinegolf.co.uk a nechtěli je posílat mimo UK.http://www.clubhousegolf.co.uk/acat...rolley-Extended-Lithium-Battery.html#SID=5387
Tohle jsem si pořídil. No už nejsem nejmladší, že...
Tak, konečně jsem se dokopal objednat.
Stejnej jako David, jen k tomu ještě obal a držák na scorku.
Po zkouknutí asi tisíce videí jsem uznal, že ty blbiny co umí M3 nestojí za oželení DHC. Navíc když vše kromě přesnějšího měření baterie mi dává aplikace v telefonu...
Už aby byl doma,teda na hřišti se mnou..
Neser.Lenochu
Jo, jednou za životJá umím i dvě 18ky v 35stupních za jeden den a to na dvou hřištích
Každého věc.Já mám taky rád hru jako takovou. Možná si díky věku snažím něco dokazovat. Tyhle vymoženosti neodsuzuji,ale já pohyb po hřišti beru i tak trochu jako trénink pro mou schránku, myšleno tělesnou. Tak promiň za toho lenocha. Pokud zvládnu manuál, tak něco na baterky doma nechci
Jako vadu? Třeba to mám takyPošli jim dotaz Jako co to má být s tím kabelem... já to taky řešil, ještě jsem zmínil drobnou vadu na kráse a dali mi 25£ slevu na další nákup. U bagu se bude hodit [emoji6]
Malý škrábanec někde kolem madla. Určitě taky něco najdeš. Nebo vyrobíš... [emoji6]Jako vadu? Třeba to mám taky