Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Greta by měla radost! Golfový klub zakázal plastová týčka

Já jsem je taky nikdy nepoužívala.
Litujes, že jsi použil brčko, nebo, že jsi se napil? 😁
Asi záleží na tom co tím brčkem pil 🥳

Ekologie se zvrhává v ekoterorizmus, sociální cítění s uprchlíky se zvrhává k potlačování vlastní identity, elektroauta zatěžují planetu stejně ne-li hůř, než ty konvenční, "me to" se zvrhlo na hnutí zlatokopek, EU vymýšlí tolik nesmyslných pravidel, že zadusí samo sebe ... mám pokračovat? ... a teď k tomu ještě ty plastový týčka ... hnus velebnosti, prostě hnus ...

Je třeba k tomu přistoupit tak, že lidstvo tak jako tak spěje mílovými kroky k sebezničení, ostatně jako každej živej organismus ...
za vším hledej peníze ;), kdyź klesá spotřeba, musí se nařídit koupě nových věcí předpisem - s ekologií to nemá nic společnýho

Tak pokud si koupíš okružní plavbu po Karibiku, tak z paluby můžeš trénovat odpaly do oceánu eko-míčky. Jsou vyrobeny z krunýřů langust, které už někdo zkonzumoval. Sice jsou na jedno použití (kdo by to z té vody lovil), ale zase 100% přírodní a po nějaké době se v té slané vodě rozloží.
Jo ještě jsem zapomněl dodat, že 1 míček = 1rána =1 USD 🤭
to je zajímavý, to jsem ještě neslyšela - jaký je rozdíl při ráně? děkuji R

to je zajímavý, to jsem ještě neslyšela - jaký je rozdíl při ráně? děkuji R
Je to jako rána jednovrstvým drivingáčem, takže vlastně jen taková „kratochvíle”

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom