Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Hackmotion (tréninková pomůcka)

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
IMG_8834.webp

HackMotion dle webu je moderní tréninkový nástroj zaměřený na zlepšení golfového švihu, který kombinuje nositelnou technologii a pokročilé analýzy. Jeho senzory monitorují pohyby zápěstí v reálném čase, což pomáhá hráčům lépe pochopit techniku a vyvarovat se opakování chyb.

✅ Hlavní vlastnosti HackMotion:

• Detailní sledování pozice zápěstí během celého švihu.
• Analýza klíčových bodů švihu, jako jsou setup, backswing, downswing a impakt.
• Real-time zpětná vazba a tréninkové režimy.
• Snadná integrace s mobilní aplikací (iOS/Android).

🎯 Pro koho je HackMotion dle webu vhodný?

Pro hráče všech úrovní, kteří se chtějí zlepšit ve stabilitě a konzistenci švihu. Ideální i pro trenéry, kteří potřebují detailní data k výuce.

Co si o takovém nástroji myslíte? Měli jste možnost něco podobného vyzkoušet? Vidíte potenciál, nebo si vystačíte s klasickým přístupem? A co cena, přijde mi to hodně (300 - 1000 USD) dává vám smysl, pro hráče, trenéry?

—-

Tady jedna z online recenzí

Tak jestli máš dost místa v šuplíku … 🤭

@Mirek_62: Já to kupovat nebudu. :) Mě na tomhle fascinuje vždycky, kolik práce to musí dát to vyrobit, propagovat, prodávat, odladit, když je to poměrně jednoúčelové... A víc by mi dávají zručná u tohoto smysl využít nejsi víc již existují "hodinky" (Samsung, Apple...) a k nim připojit třeba bezdrátové nějak tu druhou část.

Takhle mi to skutečně přijde hodně jednoúčelové. Ale na druhou stranu hmatatelné měření by to jednou za x měsíců mohlo být fajn :)

Ty jsi víc na tu techniku rány, to ti to skutečně přijde jako nápad úplně blbé? Vždyť jsme, důležité je, jak dovedu hlavu hole k míčku, ale není dobré pracovat na tom, co to způsobuje a postupně eliminovat "chyby"?

@Mirek_62: Já to kupovat nebudu. :) Mě na tomhle fascinuje vždycky, kolik práce to musí dát to vyrobit, propagovat, prodávat, odladit, když je to poměrně jednoúčelové... A víc by mi dávají zručná u tohoto smysl využít nejsi víc již existují "hodinky" (Samsung, Apple...) a k nim připojit třeba bezdrátové nějak tu druhou část.

Takhle mi to skutečně přijde hodně jednoúčelové. Ale na druhou stranu hmatatelné měření by to jednou za x měsíců mohlo být fajn :)

Ty jsi víc na tu techniku rány, to ti to skutečně přijde jako nápad úplně blbé? Vždyť jsme, důležité je, jak dovedu hlavu hole k míčku, ale není dobré pracovat na tom, co to způsobuje a postupně eliminovat "chyby"?
Tak „amíci" jsou schopni koupit kde co.
Jak všichni víme, tak „kolik golfistů, tolik švihů", neexistuje ideální švih, který by vyhovoval všem.
Takových různých snímačů už na trhu bylo (a většinou i levnějších) a nakonec zůstalo jen u první verze a žádné nové, vylepšené, modely nepřišly. Navíc se tu zaměřují na „práci" zápěstí a bude tě to nutit nějakým způsobem měnit přirozený pohyb (u každého trošku jiný) zápěstí. Přitom je to jen jedna (a nemyslím si, že nejdůležitější) část švihu. Stačí totiž, aby jsi trošku změnil úchop hole, založení nebo odtažení hole a zápěstí bude reagovat jinak - a to nemluvím, že lehce změníš tempo švihu a jsi úplně v kelu.
Dle mých osobních zkušeností jsou důležité pro dobrý švih - správný úchop; přesné založení; správné odtažení, které přivede hůl do správné pozice na vrcholu zápěstí a HLAVNĚ tempo, které je třeba mít konstantně stejné. Pak se zápěstí do impaktu přirozeně srovná samo.
Alespoň u mne to tak funguje, pokud držím svoje tempo, tak jsem schopen záhrát jakoukoliv ránu potřebuji.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom