Proti nápadu a fotkám nic nemám. Mně tam vadí ta němčina a příšerný zvuk. BTW instagram v češtině u nich asi neexistuje, že....
Naprosto drtivá klientela je z Německa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Proti nápadu a fotkám nic nemám. Mně tam vadí ta němčina a příšerný zvuk. BTW instagram v češtině u nich asi neexistuje, že....
to máš rechtProti nápadu a fotkám nic nemám. Mně tam vadí ta němčina a příšerný zvuk. BTW instagram v češtině u nich asi neexistuje, že....
+ nikdo, kdo by se o to staral za násNaprosto drtivá klientela je z Německa.
Protože to hřiště znám a mám moc rád právě kvůli atmosféře, musím říct, že na těch fotkách ta atmosféra rozhodně zachycena není..
no a přesně i proto, tam chci býtPromiň, ale na mne z těch fotech žádná atmosféra nedýchá, možná je to tím, že si mne to místo neochočilo. Člověk má vždy tendenci lépe hodnotit něco, co mu přirostlo k srdci (nic ve zlém).
Pro mne jsou fotky jako milióny dalších na Instagramu. Ostatně je to platforma pro sdílení „zážitků” a obrázkových informací, žádná umělecká galerie.
Ale to nic nemění na faktu, že je to zajímavé hřiště. I když na můj vkus je tam nutno hrát až moc slepých ran, což mi vadí zejména u ran do grýnů a bez znalosti hřiště, je problém tam hrát dobré číslo.
Až tam pojedu, vezmu foťák a lepší fotky udělám. Ale těžko je jen tak pošlu, aby pomohly nalákat víc germánů. Které pak ta babizna v hospodě obsluhuje a mě ne, protože jsem čech...pošli lepší fotky, Jardo, a garantuji, že budou na instagramu i FB
babizně neřeknu, že je babiznaAž tam pojedu, vezmu foťák a lepší fotky udělám. Ale těžko je jen tak pošlu, aby pomohly nalákat víc germánů. Které pak ta babizna v hospodě obsluhuje a mě ne, protože jsem čech...
To já vím.Naprosto drtivá klientela je z Německa.
Dej vědět až tam pojedeš, co kdybych zrovna byla u bratránka ve Střížově (což je sice Cheb, ale na hranici Frantovejch...), docela bych to tam dojela otestovat. Ale samotný se mi nechce.babizně neřeknu, že je babizna
o tobě řeknu, že jsi tajný golfový agent, co shání kočku do restauračky na Albatros
to by v tom byl čert, aby kolem tebe nelítala jako čamrda
těším se na fotky
zkusím s tím instagramem v dubnu něco dohodnout...
To jí klidně řekni, nezaslouží si nic jiného. Já už po zkušenostech se servisem jezdím jíst o dům dál...babizně neřeknu, že je babizna
o tobě řeknu, že jsi tajný golfový agent, co shání kočku do restauračky na Albatros
to by v tom byl čert, aby kolem tebe nelítala jako čamrda
těším se na fotky
zkusím s tím instagramem v dubnu něco dohodnout...
Zkus dohodnout s Nabednu, at babizne nakuka, ze jsi zidovka, ktery vratili v restituci Karlstejn a ze hledas sympatickou zenu, se kterou chces stravit zbytek sveho zivota. Treba bude feecko zadara......Dej vědět až tam pojedeš, co kdybych zrovna byla u bratránka ve Střížově (což je sice Cheb, ale na hranici Frantovejch...), docela bych to tam dojela otestovat. Ale samotný se mi nechce.
jasněDej vědět až tam pojedeš, co kdybych zrovna byla u bratránka ve Střížově (což je sice Cheb, ale na hranici Frantovejch...), docela bych to tam dojela otestovat. Ale samotný se mi nechce.
no nevím, Jarda mś podle fotky na židovku přeci jen dost hustýho kníra ale přírodě neporučíšZkus dohodnout s Nabednu, at babizne nakuka, ze jsi zidovka, ktery vratili v restituci Karlstejn a ze hledas sympatickou zenu, se kterou chces stravit zbytek sveho zivota. Treba bude feecko zadara......
to byla odpoved to: Dana, ne Jardovi....no nevím, Jarda mś podle fotky na židovku přeci jen dost hustýho kníra ale přírodě neporučíš
Ale já si na babiznu nestěžovalato byla odpoved to: Dana, ne Jardovi....
Už víš termín toho texasu?jasně
předpokládám hned na zahájení sezóny (polovina dubna?)
asi bude Texas! ☺
to by byla paráda