Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vídám je často, dřív jsem měl prasátko na hybridu, u lepších hráčů spíše vyjímečné, ale vůbec bych se tomu nebránil, jdi do nej!!Ahoj headcover (zvířátko) blbý nebo dobrý ?? Jak koukáte na lidi co je mají?? Ještě jsem s tím nikoho neviděl tak mám strach aby se mi lidi nesmály když nakracim s divocakem na hřiště děkuji za odpovědi :-D
Ahoj headcover (zvířátko) blbý nebo dobrý ?? Jak koukáte na lidi co je mají?? Ještě jsem s tím nikoho neviděl tak mám strach aby se mi lidi nesmály když nakracim s divocakem na hřiště děkuji za odpovědi :-D
Ahoj headcover (zvířátko) blbý nebo dobrý ?? Jak koukáte na lidi co je mají?? Ještě jsem s tím nikoho neviděl tak mám strach aby se mi lidi nesmály když nakracim s divocakem na hřiště děkuji za odpovědi :-D
Princezna taky dobrá ale žena by mi ji pak závidela :-DAhoj vůbec se toho neboj, klidně nějakou růžovou princeznu a nebo jednorožce to se ti bude vyjímat a budeš nezapomenutelný jen nevím zda-li stebou budu chodit nadále hrát
Ahoj vůbec se toho neboj, místo divočáka doporucim nějakou růžovou princeznu nebo jednorožce to bude mnohem větší rachot než divočák. Toho už jsem viděl mockrát jen se obavám, že už s tebou nepůjdu hrát a nebo jo, ale nebudu se k tobě hlásit
Ano vím jenže jemu se.nema nikdo za co smát kdezto já když sundam divocaka z driveru a pak trefím první strom tak to je jiná :-DTak asi tak ...
Zobrazit přílohu 8835
Princezna taky dobrá ale žena by mi ji pak závidela :-D
Neboj se, golfisté jdou v podstatě velice tolerantní - a kvůli headcoveru se smát nebude určitě nikdo (vyjma některých kamarádů )Ano vím jenže jemu se.nema nikdo za co smát kdezto já když sundam divocaka z driveru a pak trefím první strom tak to je jiná :-D
Aspoň všichni budou hned vědět, s kým mají tu čest ...
Ten dovětek nebyl dobrej nápad. Tebe nikdo nikdy nepoučil, že nadbytečným vysvětlovaním to jen zhoršíš?Aspoň všichni budou hned vědět, s kým mají tu čest ...
… se sprosťákem (to pro upřesnění, kdyby si můj příspěvek někdo vykládal úplně jinak)
Právě naopak. Je vidět, že funguje, jak máTen dovětek nebyl dobrej nápad.
Kdopak to je?Já právě objednávám...
pravda, nevybavuji si, jestli jsem tě viděla někdy v kraťasech! Tak proto!Tahám ho po zemi už od 13ti let, jsem zvyklej...