Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Hezké odpoledne!

Petr75

Nováček
Jméno
Petr
Přijmení
Laňka
Klub
Yard resort
HI (HCP)
49,1
Ahoj všem ,
mé jméno Petr , s golfem jsem začal před 1/2 rokem , HCP 49,1 a oblíbené a taky domácí hřiště je Yard Předboj a rád poznám i další a bavme se hezkou hrou ...

Ahoj Petře, vítej!

Yard? Ten je super! Už si taky tam trefil sloup? Každopádně to je moc příjemná devítka na pohodovou hru. Ale ten pětipar u pole je přísnej. Jak si se dostal ke golfu?

Vítej na fóru a ať se ti mezi námi líbí!

Ahoj Petře, vítej!

Yard? Ten je super! Už si taky tam trefil sloup? Každopádně to je moc příjemná devítka na pohodovou hru. Ale ten pětipar u pole je přísnej. Jak si se dostal ke golfu?

Vítej na fóru a ať se ti mezi námi líbí!
Ahoj , díky za přivítání . Sloup ještě ne a vzhledem k četnosti mých návštěv mne to jistě jednou potká … ke golfu ? Pokukoval jsem po něm dlouho a rozhoupal se až po vyzkoušení drivingu v Bechyni s kamarády se kterými jezdíme na hory .. a s ohledem vzdálenosti Yardu od mého domu už bylo jasno ;-)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom