Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Ahoj všem ,
mé jméno Petr , s golfem jsem začal před 1/2 rokem , HCP 49,1 a oblíbené a taky domácí hřiště je Yard Předboj a rád poznám i další a bavme se hezkou hrou ...
Yard? Ten je super! Už si taky tam trefil sloup? Každopádně to je moc příjemná devítka na pohodovou hru. Ale ten pětipar u pole je přísnej. Jak si se dostal ke golfu?
Yard? Ten je super! Už si taky tam trefil sloup? Každopádně to je moc příjemná devítka na pohodovou hru. Ale ten pětipar u pole je přísnej. Jak si se dostal ke golfu?
Ahoj , díky za přivítání . Sloup ještě ne a vzhledem k četnosti mých návštěv mne to jistě jednou potká … ke golfu ? Pokukoval jsem po něm dlouho a rozhoupal se až po vyzkoušení drivingu v Bechyni s kamarády se kterými jezdíme na hory .. a s ohledem vzdálenosti Yardu od mého domu už bylo jasno ;-)