Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak dnes poprvé na tomto hřišti. Ze začátku trochu horší orientace kudy kam na jaké parkoviště. Spodní toalety kolem okénka do kuchyně vedlo k velmi rychlému rozhodnutí - tady jíst nebudeme...
Driving zcela dostačující. Kvalita trávy mě velmi mile překvapila. Až tak malé grýny téměř bez modelace jsem nečekal. Pocitově - takové větší a otevřenější Poděbrady. Takže celkem zábavné target hřiště. Určitě zapamatovatelné. Na odpoledních 9 jamek naprosto v pořádku. 18 už byla nuda.
Co mi hodně vadilo, a v podstatě celou osmnáctku, byla jeho průchodnost. Flight na fligtu. V podstatě jsme neustále čekali a v zádech měli další hráče. 2 x i jejich míček.
Co jsem vůbec nepochopil je mega strom tuším před 13. grýnem a bunkery před grýnem paru 3 co má 185 m z odpaliště a 10 m hloubku. Jak to na něm mám sakra zastavit???
Jaké další služby by na hřišti měly být? Za mě vždy restaurace v pořádku, ubytování je v Hluboké na každém rohu, driving tam je, auta a vozíky tam půjčují, recepce s prodejem základních věcí a malé šatny pro základní převlečení a osprchování taky. Nevím co víc by tam mělo být. Zkrátka si tam na nic nehrají.No mě hluboká moc smysl nedává zvlášť pokud se podívám na resort jako celek v porovnání s blízkým krumlovem. Jasně, hřiště je to jiné. Ale v podstatě nic dalšího, o restauraci nemá cenu mluvit, další služby tam snad ani nejsou.
V krumlove jsi byl? Pokud ano a nevidíš rozdíl, já tě přesvědčovat nepotřebuju.Jaké další služby by na hřišti měly být? Za mě vždy restaurace v pořádku, ubytování je v Hluboké na každém rohu, driving tam je, auta a vozíky tam půjčují, recepce s prodejem základních věcí a malé šatny pro základní převlečení a osprchování taky. Nevím co víc by tam mělo být. Zkrátka si tam na nic nehrají.No mě hluboká moc smysl nedává zvlášť pokud se podívám na resort jako celek v porovnání s blízkým krumlovem. Jasně, hřiště je to jiné. Ale v podstatě nic dalšího, o restauraci nemá cenu mluvit, další služby tam snad ani nejsou.
Srovnáváš nesrovnatelné. Obě hřiště mám rád ale stejně. Oba resorty jsou ale nastaveny diametrálně jinak. Krumlov je na ubytování a těch doprovodných aktivitách závislý a víceméně z toho žijí, Hluboká je hlavně o hře.
Já nechci nikoho přesvědčovat aby se mu někde líbilo, jenom mi přijde úsměvné, když někdo shodí celé hřiště, kvůli subjektivním pocitům z naprosto podružných věcí.