Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Jih Hluboká nad Vltavou

Neví prosím někdo, jaká je kondice po vedrech? Chtěli bychom v neděli vyrazit.
Jako vím, že je to u řeky, ale všechno něco stojí 😉 😉 😉

Greeny téměř v letním stavu, rychlé, super. Fairwaye solidní na březen, jediné, co mi vadilo, je spousta neuklizeného listí z podzimu a to i na hracích plochách (i fairway a těsně vedle). Ale vypadá to, že hřiště je v nějakém procesu vylepšování (jak zavlaha / odvody vody), tak prořez okolníh stromů / keřů (a že toho tam je opravdu hodně), takže se těším, že až to bude hotové, tak to bude opravdu jako "v zámeckém parku" - když už se klub názvem na to odkazují. A hřiště na Hluboké mám opravdu rád a všechny ty pozitivní změny v posledních letech jsou skvělé (kvalita greenů, méně kanálů s vodou přes fairwaye, klubovna a restaurace....)

Jen za mě škoda te kuchyně resp kombinace kuchyně/obsluha. Mám tam vždy smůlu ... :( Několikrát jsme se při té "ochotě a vstřícnosti" a opakovaně mnoha minut loni "u suchánků" sebrali (nikdy nebylo plno) a odešli naproti, k těm kurtům. Tam má člověk pocit, že ho rádi vidí.

Ale nejspíš jsme měli jen několikrát smůlu. Pevně věřím, že většinou je to naprosto ok. :)

Asi to není smůla, ale vypadá to, že mají problém s počtem lidí nebo s organizací. Z kontextu jsem pochopil, že včera tam taky někdo do práce nepřišel, takže příjemná slečna tam lítala mezi obsluhou a recepcí a trochu nestíhala. Ale na začátku při pár lidech v restauraci, na terase a na hřišti se to dalo ještě asi na hraně zvládnout - a obsluha byla v pohodě a to i co se týká vstřícnosti a úsměvu (takže pochvala, že tu situaci zvládli v rámci možností).

Podobné

• RMS: Item RMS: Item
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
761
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
984
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
818
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom