Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Praha Hodkovičky

Byl jsem dneska omrknout Hodkovičky, stále se hraje na zimní greeny. Mám trochu obavu z toho kdy budou v provozu letní green, jsou aerifikované a přijde mi, že tráva je jakoby spálená. Celé je to nějaké hnědé nebo rezavé, na fotce to bohužel úplně nevynikne, ale pocitově mi ta tráva nepřišla v nejlepším stavu. Ostatní plochy byly sečené někdy minulý týden (pozorováno z Chuchelského háje), hřiště není nijak podmáčené a je OK, klidně by to za mě mohli posekat už znova :D.

Zobrazit přílohu 41731Zobrazit přílohu 41732
Letni greeny od 29.3 dle FB
 
Dnes jsem již potřetí letos hrál Hodkovičky v rámci turnajové série "Devítka na pravém břehu Vltavy s HH".
I když kvalita se oproti minulým kolům zlepšila, stále jsou to Hodko jak je neznám. Suché fezrveje, chlupatý, hrbolatý greeny a neuhrabaný bankry. Nedokážu pochopit ,jak někdo může odehrát ránu z bankou a ten po sobě neupravit. Ani dost špatná kvalita hřiště a s tím související frustrace, tohle neomlouvá. Držím palce Hodkovičkám ať se jim podaří hřiště dát co nejdříve dopořádku.

Reaguji z jiného vlákna... To jsou Hodky skutečně takhle nic moc? To nebývalo, především tedy ty ferveje a mám dojem, co si z loňska pamatuju, že i Rýny byly vždy ok... teda rychlost žádná sláva, ale pěkné byly? Tak to asi s hrou tam ještě počkám. :)
 
Prijde mi to divný... Jako chápu, sucho - jako vždy. Ale vedle Vltava plná vody? Podlozi taky nebude úplně skála. Jak to řešili v minulosti?
 
Hodkovičky mají asi nějaký jiný problém než sucho. Loni to tam bylo fantastické, letos jsou problémy s kvalitou od jara a teď se to nějak celé pokazilo ještě víc. Tohle nebude vodou ani teplým počasím, stalo se to ještě před tím horkem. Řešil jsem to s recepcí, greenkeeper měl prý dovolenou, tak nevím, jestli to po tu dobu svěřili někomu, kdo greeny dodělal úplně - ale kvalita je teď fakt špatná, jak fairwaye, tak greeny, žádné informace předem, žádná sleva, dělají jako by nic (a mají i tak dost plno).
 
Příští týden musíme být v Praze, tak budeme mladšího syna dávat na příměstský tábor do Hodko na těch 5 dní... tak to jsem zvědavej, jak to tam bude reálně vypadat s hracími ale především tréninkovými plochami. Asi nemusím povídat, že to není úplně za hubičku, tak jsem upřímně zvědav. Dám vědět.
 
Příští týden musíme být v Praze, tak budeme mladšího syna dávat na příměstský tábor do Hodko na těch 5 dní... tak to jsem zvědavej, jak to tam bude reálně vypadat s hracími ale především tréninkovými plochami. Asi nemusím povídat, že to není úplně za hubičku, tak jsem upřímně zvědav. Dám vědět.
Dej. Letos jsem po přečtení recenzí vypustil jarní Hodkovičky zdarma od golfplanu:(
 
Hodkovičky už začínají být zpět v kondici, kdy se tam dá hrát - fairwaye ještě zdaleka nejsou ve standardním stavu, je potřeba stavět. Greeny už jsou solidní. Informaci, že je na devítce zimní green člověk při přichodu nedostane, i stav hřiště by pořád odpovídal tak 30% slevě, která ale reálně žádná není. Možná by se i někdo z managemnetu mohl po hřišti projít a podívat se, jak to vypadá - takové neupravené, hromady větví složené poblíž fairwayí (aspoň, že už po jarních bouřkách uklidili tu spoušť, což trvalo spoustu týdnů). Je vidět, že pečlivost a cit pro detail tam chybí. Zato je asi nový maršál, na hřišti byli dokonce dva najednou (starší a mladší ročník). Ale už to prostě je tak, že hrát se tam zase dá.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom