- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
Dekuji ti honzi moc praveze mam jen pulset, wilson prostaff, S,9,7,5i,5w... A citim uz takovy nedostatek... Jakože bych rada zkousela uz i delsi hole... Trenerka rika, ze mam mit pokoru a hrat s nimi do hcp 30... (na pokoru v golfu myslim dost casto) Ale přijde mi skoda nezkouset i neco dalsiho... Proto se porad poohlizim po nejakem setu kompletnim... A kdyz na neco narazim, resim, zda to bude dobre... Moc jeste herne nepoznam rozdily, tak chci neco univerzalniho... Trenerka si mysli, ze bych potrebovala spis seniorske hole... A uz z toho vseho mam hlavu jako meloun... Narazila jsem na ten set uplne nahodou, vim, ze poznam ja sama uplne kulove... Tak mi pomuze uplne kazda informace... Nemuzu si dovolit jit do obchodu a koupit tam prvni vec, co mi nabidnou... Moc dekuju za jakoukoli pomoc, nazor... Uz mi z toho fakt lezou oci z dulku...
Pulset na zacatek nevadi.
Otazka c. 1 zni, kolik ti tomlita treba sedmickou? Kam to doleti a kam se to dokutali?
Delsi hole... mas tam 5w, to je celkem dlouha hul. Je pravda, ze hybrid by se asi hodil. Mozna i nejaky driver. Nicmene zrovna dreva urcite nebrat Nicklaus/Golden bear.
Obecne upgrade z wilsonu na nicklause je asi jako presednout z peugota do citoenu.
Otazka c. 2 zni, co a za kolik mas moznost koupit? Kupovat to v obchode je nesmysl, ani ve vyprodeji. Kolik mas v planu za to utratit?