Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mam trochu jinou zkusenost, drevy jsem hral prakticky od zacatku a prvni hul kterou jsem vyradil z bagu, byla s prehledem prave 3 drevo. Shaft skoro stejne dlouhy, uderova plocha tretinova. A to se jeste vubec nebavime o uziti 3W z fairwaye...K té diskuzi o driveru... Za sebe zastávám názor, že čím delší hůl, tím hlouběji do sr@ček to doletí. Kolikrát za kolo můžete hrát driver? Tak desetkrát, na některých hřištích ani to ne. Když místo driveru budu trénovat trojku dřevo, se stejnou námahou dosáhnu mnohem lepších výsledků. 3w jsem tak o 10-20 m kratší, než spoluhráči s drivery, pokud hrají "na jistotu", tak ta moje 3w je prakticky stejně dlouhá. Ale přesnější a spolehlivější. Driver už dávno v bagu nenosím - a moje ego s tím nemá problém, zvlášť v těch chvílích, kdy driveristům pomáhám s prohledáváním lesa .
Mam trochu jinou zkusenost, drevy jsem hral prakticky od zacatku a prvni hul kterou jsem vyradil z bagu, byla s prehledem prave 3 drevo. Shaft skoro stejne dlouhy, uderova plocha tretinova. A to se jeste vubec nebavime o uziti 3W z fairwaye...
Je to uz pomerne dlouho, ale mam to v zive pameti. 3W i driver byly prave ze setu. Obe hole sly z bagu druha a driver jako treti, obe ihned po putteru. A to byla puvodne tema - pomoc kolegovi golfistovi nazorem na koupi setu.
Nakupovat golfove hole s rozumem se vyplati a nejde jen o ty prachy. Hlavne jde prece o zbytecny cas straveny s nevyhovujicimi holemi a potencialni ztratou radosti z golfu.
Ego vem cert, poynamka byla jen pro odlehceni tematu. A je jedno, jestli na delani radosti pouziju 3W nebo driver. Radost se p roste delat musi a kazdej to ma jinak.
Nesmíš se upínat na výsledek, ale na to vzušení, že to třebas vyjde ...Když místo driveru budu trénovat trojku dřevo, se stejnou námahou dosáhnu mnohem lepších výsledků.
To jsem kdysi taky zkoušel, ale už v půlce hřiště mi tehdy došly míčky .Nesmíš se upínat na výsledek, ale na to vzušení, že to třebas vyjde ...
Ebay/USA na hole je dle meho uplne o nicem... pouze zkusmo sehnat neco specialniho ala Betti putter, ktery tady neni vubec k mani... 3 wedge za 5200 osobne nepovazuji za zadny bomba nakup pro zacatecnika (byt to neni spatna cena za nove kovaky).Nebo pak dobrý způsob je ebay.com, hlavně z USA se dají koupit za hubičku, já teď kupoval 3x wedge od Mizuna, 3 roky starý model ale nové ještě ve folii za 2350 Kč, s dopravou a clem, DPH pak celkem asi 5200 Kč a byli tu za 6 dní fedexem.