Mám tohle hřiště rád a zase jsem v tom jen utvrdil. Včera večer jsem rezervoval TT v 10:00 jako přisírač k nějaké dvojici, protože bylo full. Čekalo mne překvapení, v 9.50 mne velmi milá recepční vyslala na hřiště, že je tam volno. A překvapení rostlo, protože na hřišti jsem potkal celkem 4 další hráče, jinak pusto, prázdno. Kam se ty lidi ztratili netuším. Takže od 2ky jsem to svištěl s 2ma míči, abych toho využil. I tak jsem to obešel za 1 h 25 min. Hracím plochám není co vytknout. Vše luxusně střižené, kvalitní, greeny bezchybné a odpovídajícně rychlé.
Na hřišti panuje činorodý ruch, potkal jsem odhadem 20 zaměstnanců co buď makají na nových jamkách nebo opečovávají ty stávající. Opravují se chodníčky, stříhají semiroughy, prostě paráda.
V restauraci rovněž velmi ochotní, pivko výborné, stejně jako kuřecí curry za příjemných 150 Kč. Vřele doporučuji!
Na hřišti panuje činorodý ruch, potkal jsem odhadem 20 zaměstnanců co buď makají na nových jamkách nebo opečovávají ty stávající. Opravují se chodníčky, stříhají semiroughy, prostě paráda.
V restauraci rovněž velmi ochotní, pivko výborné, stejně jako kuřecí curry za příjemných 150 Kč. Vřele doporučuji!