Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
...A Jestli je tu někdo, komu se nikdy v zápalu hry nestalo, že nevypíchnul ať hodí kamenem.
taky jsem u nás ve Svratce hrál LW na spojeném greenu 3. a 5. jamky, měl jsem v cestě bunker .. spoluhráč na mě zavolal maršála a dožadoval se potrestání ... není to v našich krajích obvyklé, ač to pravidla nezakazují...
To nejzajímavější nenapíšeš ... ??? Byl jsi potrestán?
Já si nemůžu pomoct, vidím v tom prostě potřebu se předvádět. A působí to na mne úplně stejně jako když mám balón u nějakého malého stromku a místo dropu ho radši tou holí přelomím/ oholím. Co tě vede k takovému rozhodnutí, hrát na greenu a potenciálně ho poškodit, jinou holí než putterem?
Já si nemůžu pomoct, vidím v tom prostě potřebu se předvádět. A působí to na mne úplně stejně jako když mám balón u nějakého malého stromku a místo dropu ho radši tou holí přelomím/ oholím. Co tě vede k takovému rozhodnutí, hrát na greenu a potenciálně ho poškodit, jinou holí než putterem?
srovnáváš nesrovnatelný ... já měl v cestě dráhy patu bankr, který jsem potřeboval přehrát, abych zbytečně nepřišel o další ránu a Ty píšeš o malém stromku, který je snad na všech hřištích "modrá půda v opravě" ... a poškození grýnu bylo asi stejně velké, jako když tam dopadne míč a jdu to opravit vypichovátkem
Někde jsem četl, že založení 1m2 grýnu vyjde na 500,- Kč. Když si to spočítám na grýn co má 20x30 m tak je to opravdu raketa. Navíc náklady na další údržbu.
Nemyslím si, že je to nesrovnatelné (to zda je nebo není strom půda v opravě neřeším, každé hřiště to má jinak a mám na tu ránu stejný nárok jako na ránu na greenu) - snažím se pochopit ten důvod, kdy raději něco poškodím, než abych si dal jednu ránu navíc.
Nedávno jsem to počítal, máme nový green cca 3, 5 roku, velikost necelých 500 m2. Za tu dobu je hodnota toho greenu cca 2,5 mil Kč.
V roce 2015 jsem dal flašku vína Romanu Kobáskovi za to, že v turnaji, kdy měl balónek hezky hratelnej, ale při prošvihu by ho komplet zrasil, si ten míček prostě jen chipnul na stranu právě proto, aby tomu stromu neublížil.
Být to turnaj, jakýkoliv, a být v pozici, kde patrem zcela určitě přijdu o ránu, tak bych po jiné holi taky sáhl. Protože prostě mohu. Ale je pravda, že bych z toho neměl moc dobrý pocit. Neybavuji si, že bych to někdy udělal. A neberu to jako předvádění se, když k tomu má hráč regulérní důvod. Třeba ten bankr v cestě. Při normální hře k tomu asi vážně není důvod. Zas na druhou stranu chápu tvůj pohled. Někde jsem četl, že založení 1m2 grýnu vyjde na 500,- Kč. Když si to spočítám na grýn co má 20x30 m tak je to opravdu raketa. Navíc náklady na další údržbu.