Ano a kdy?
Cca 14 dní dozadu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano a kdy?
Cca 14 dní dozadu
Pře konferencí ČGF?
27.3.
Koordinační schůzky zatím proběhly dvě, jedna 15. 3. 2019 a druhá 27. 3. 2019, na první se nás sešlo cca deset, pět profesionálů, tři zástupci klubů a za ČGF dva, manažer projektu "bavte se golfem" a A. Libecajt. Mladá Boleslav, Písek a Hostivař. Na druhý se nedostavil nikdo, tak dost dobře nevím, kde jsi tolik vymrzl. Upřesníš mi prosím Tě celou akci, kde jsi byl, rád bych to totiž projednal, jako špatnou komunikaci a vizitku celé akce.
Dík
27.3. jsem od cca 16:15 do 17:30 mrznul společně s panem Povou (prezident Ostravy), prezidentem PGA, koordinátorem projektu a Markétou Klosovou na Hostivaři. Vzhledem k přítomným si myslím, že jsem byl na správném místě ve správný čas. Tebe jsem tam neviděl, ale je klidně možné že přes zamrzlé brýle jsem tě jen nepostřehl. Ale nepochybuji o tom, že v tom máš výrazně větší přehled a jistě to dáš do pořádku!
Mně, na otázku zájmu o tuto prezentaci, bylo odpovězeno následovně, že schůzka byla zrušena, protože se nikdo nedostavil. Toť vše, díky Ti za reakci, budu to takto prezentovat.
No to v podstatě jen podtrhuje to, co jsem psal hned na začátku - počátek převzetí HGZŽ do rukou PGA je z mého pohledu hodně rozpačitý a nevzbuzuje ve mne pražádné naděje na lepší zítřky. Ale třeba se fénix z popela časem vyhrabe...
Myslíš si, že na dvou schůzkách účast pěti zástupců klubů je přehnaná píle a podpora?
Pga se rozhodla spolupracovat s lidmi ze sociálních síti a využít moderní komunikační nástroje, jako facebook, instagram a internetové prostředí zviditelnění projektu. Jak je vidno, jde nám především o mladou generaci, která v současnosti moc nesportuje, tak aspoň navodit náladu, že golf je "Cool".
Nepere se myšlenka trochu s projektem Bav se golfem? Co si pamatuju z minulého roku z představení Bav se golfem v Cihelnách loni, tak přesně takto, jako cool, tam byl prezentován...? Jak tyhle dva projekty budou fungovat vedle sebe? Resp. takto - nevnímám jako chybu, že jsou dva vedle sebe, ale s tím, že může působit trochu zmatečně kdo co dělá a jestli to nebude cílit na stejnou skupinu (byť chápu, že Bav se Golfem je/má být primárně rozcestník pro všechny úrovně golfistů). Takže, když bych to shrnul, abych se v tom orientoval... bavsegolfem - rozcestník pod řízením čgf, HGZM pod vedením PGA přitáhnout nováčky? Nebo?
Pokusím se Vám nastínit jak se akce HGZŽ zhostil náš klub ( Roudnička ). Každý, kdo si na letošní rok koupil členství Exclusive dostal kromě neomezených míčků , slevy na trenéra, v restauraci , atd., také 10 poukazů na HGZŽ. Tyto poukazy jsme rozdali svým známým. V klubu je registrováno 700 členů, z nichž si toto členství koupilo 70%. Tak že cca. 4000 poukazů by se mělo teoreticky dostat mezi lidi. To mi přijde jako vhodná forma propagace golfu.
Já, když jsem je rozdával jako dárek na předvánočním večírku lidí bavících se sportem, jsem se snažil je dát těm, které bych si na golfu uměl přestavit. Co to přinese, to teprve uvidíme.
Pokusím se Vám nastínit jak se akce HGZŽ zhostil náš klub ( Roudnička ). Každý, kdo si na letošní rok koupil členství Exclusive dostal kromě neomezených míčků , slevy na trenéra, v restauraci , atd., také 10 poukazů na HGZŽ. Tyto poukazy jsme rozdali svým známým. V klubu je registrováno 700 členů, z nichž si toto členství koupilo 70%. Tak že cca. 4000 poukazů by se mělo teoreticky dostat mezi lidi. To mi přijde jako vhodná forma propagace golfu.
Já, když jsem je rozdával jako dárek na předvánočním večírku lidí bavících se sportem, jsem se snažil je dát těm, které bych si na golfu uměl přestavit. Co to přinese, to teprve uvidíme.
Moc té větě nerozumím, popravdě. Přehnaná píle a podpora koho, čeho, od koho?
Nepere se myšlenka trochu s projektem Bav se golfem? Co si pamatuju z minulého roku z představení Bav se golfem v Cihelnách loni, tak přesně takto, jako cool, tam byl prezentován...? Jak tyhle dva projekty budou fungovat vedle sebe? Resp. takto - nevnímám jako chybu, že jsou dva vedle sebe, ale s tím, že může působit trochu zmatečně kdo co dělá a jestli to nebude cílit na stejnou skupinu (byť chápu, že Bav se Golfem je/má být primárně rozcestník pro všechny úrovně golfistů). Takže, když bych to shrnul, abych se v tom orientoval... bavsegolfem - rozcestník pod řízením čgf, HGZM pod vedením PGA přitáhnout nováčky? Nebo?
Tohle je bomba nápad, díky za něj!