Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Hrajete turnaje lépe na domácím nebo cizím hřišti?

Hrajete turnaje lépe na domácím nebo cizím hřišti?

• Hlasovalo
    19

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
turnaje.webp

Golfové turnaje nás někdy překvapí – a jindy my překvapíme je. Ale hrajeme opravdu lépe tam, kde známe každý metr fairwaye a každou zákeřnou jamku? Nebo se na cizím hřišti víc soustředíme, protože nemáme jinou možnost? Hlasujte v anketě a podělte se o to, kde se vám (ne)daří nejvíc – na domácí půdě, nebo v méně známém či úplně neznámém terénu?

Mně se hraje lépe na cizím hřišti, zpravidla. Domácí beru jako Hořehledy, a bohužel tím, jak tam hraju léta, tak znám všechny alternativy všech možných ran, co jsme tam kdy zahrál a tak trochu to mám v hlavě. Blbě se mi koncentruje na skvělé kolo, když z každého místa vím, v jakém kopru jsem skončil - i když míček ležel skvěle. Je to o to horší, pokud je v turnaji "dovolenkové" tempo a je spousta času na to přemýšlet a uvažovat. Druhé, kde hraju často, je Hostivař - tam je to vlastně obdobné, jak v Hoře. Tzn. turnaje mě tam díky časté tréninkové hře moc nelákají.

U cizích hřišť bych řekl, že je to pro mě jednodušší. Myslím, že jsme nikde soutěžně už hrozně dlouho nehrál hned na první návštěvu, takže už trochu orientace je, což je pro takovou tu "orientační pohodu" důležité - kam se pak jde, kde co zhruba je atd. Ale je to pořád v mém podání jen hobby golf.

Podobné

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom