Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Hrají ženy golf i samotné?

@Marta to byl pokus o vtip, pokud se tě to nějak dotklo, tak se omlouvám

nenašla jsem vlákno k tématu a zakládat nové je zbytečné
tak sem mrsknu tuhle zajímavost 🙂
Nejstarší golfový klub na světě (Royal Burgess Golfing Society, Edinburgh - založený v roce 1735) schválil, že od 1.4. mohou být jeho členem i ženy. ;)
celý text

Jako gesto asi sympatické, ale přijde mi to extrémně nepraktické. Nechápu, jak by měla moje žena golf zvládat? Vždyť už jen to, jakou rukou by měla tu hůl držet, když v jedný má vysavač a v druhý vařečku? Nebude jí klouzat grip v rukách od saponátu? A to nemluvím o těch nákladech. Víte kolik bude stát tak dlouhej řetěz od dřezu?!

bylo mi to divný ... 🤔
ale pak si říkám, "chtěj to, maj to" 😎 😝
byla jsem u vyprávění, jak těžko se to zpočátku zvládá, řešení se našlo
žena je sice členem klubu, ovšem do klubovny smí jen pánové 😂

...
žena je sice členem klubu, ovšem do klubovny smí jen pánové 😂
To jen do další pandemie, pak už je pustí i tam 😷

@Marta to byl pokus o vtip, pokud se tě to nějak dotklo, tak se omlouvám
nejde dát dva "like", jinak bych toho mračíka doplnila smajlikem ;) nedotklo, pochopila jsem to.

Jako gesto asi sympatické, ale přijde mi to extrémně nepraktické. Nechápu, jak by měla moje žena golf zvládat? Vždyť už jen to, jakou rukou by měla tu hůl držet, když v jedný má vysavač a v druhý vařečku? Nebude jí klouzat grip v rukách od saponátu? A to nemluvím o těch nákladech. Víte kolik bude stát tak dlouhej řetěz od dřezu?!
nojo, ty aby ses nepřidal :devil:😁

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom