Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je asi jedina vec, za kterou jde vymenit nike micTak jsem slyšel, že Jan už zase všudehrál není. Mě by to teda štvalo. Co teď s tim autogramem vyhaslé hvězdy? Nechce nekdo? Beru i Nike míč?
Kezby, ale feecko me stejne nechali zaplatit ale je to jen takova pochybna sestkaKošťálov? Ty máš vlastní hřiště?
Já určitě na Nový BerstejnPokud se neotevrou hranice, ale budeme moc hrat, tak mam v planu dohrat cesko vcetne normalnich neznormovanych hrist:
Vinor
Dolni Dobrouc
Novy Berstejn
Spytice
Morcinov
Brumov
jeste nejaky napad a kdo se prida??
Já se přidám na Broumov. Mám toPokud se neotevrou hranice, ale budeme moc hrat, tak mam v planu dohrat cesko vcetne normalnich neznormovanych hrist:
Vinor
Dolni Dobrouc
Novy Berstejn
Spytice
Morcinov
Brumov
Není to překlep, je to opravdu Brumov, soukrome hriste, kam ma pristup @FrancovkaJá se přidám na Broumov. Mám to
tam rád.
To mame urcite bliz hodkovickyjś se ráda přidám, když moji přítomnost uneseš (a na hřišti neusneš).
Někam bych podle situace ráda zaběhla a měla možnost vidět hrát takovýho golfovýho frajera
Hmm, všechny povely zpět. A nástupNení to překlep, je to opravdu Brumov, soukrome hriste, kam ma pristup @Francovka
beru všechnoTo mame urcite bliz hodkovicky
Upřesňuji Brumov-BylniceNení to překlep, je to opravdu Brumov, soukrome hriste, kam ma pristup @Francovka
Hlásím se na Dolní Dobrouč!Pokud se neotevrou hranice, ale budeme moc hrat, tak mam v planu dohrat cesko vcetne normalnich neznormovanych hrist:
Vinor
Dolni Dobrouc
Novy Berstejn
Spytice
Morcinov
Brumov