kristyna Mazák fóra 19.jamka I♥19 11.2.2025 #21 Už se na Moravu těším, ještě jsem taň nikde nehrála. Poznám neznámá hřiště. Věřím, že pak budu z kvízu znát více.
Už se na Moravu těším, ještě jsem taň nikde nehrála. Poznám neznámá hřiště. Věřím, že pak budu z kvízu znát více.
Baluaty Aktivní člen I♥19 Jméno Zbyněk Klub Kšírovka HI (HCP) +/- 21 12.2.2025 #22 Na Kaskádě jsi taky byla, a to je taky Morava.
Mirek_62 Guru fóra I♥19 Klub GCCEL HI (HCP) 6.3 12.2.2025 #23 Baluaty řekl: Na Kaskádě jsi taky byla, a to je taky Morava. Více... To je Brno, a Brünn byl vždy německý.
Baluaty řekl: Na Kaskádě jsi taky byla, a to je taky Morava. Více... To je Brno, a Brünn byl vždy německý.
kristyna Mazák fóra 19.jamka I♥19 12.2.2025 #24 Baluaty řekl: Na Kaskádě jsi taky byla, a to je taky Morava. Více... Baluaty řekl: Na Kaskádě jsi taky byla, a to je taky Morava. Více... Ale žádná taková otázka tam nebyla
Baluaty řekl: Na Kaskádě jsi taky byla, a to je taky Morava. Více... Baluaty řekl: Na Kaskádě jsi taky byla, a to je taky Morava. Více... Ale žádná taková otázka tam nebyla
carasino Aktivní člen I♥19 Jméno Hanka Přijmení Karasová Klub Hořehledy HI (HCP) 48,5 13.2.2025 #25 Díky za kvíz,11 z 12 je dobrý výsledek, vzhledem k tomu, že jsem "zaseknutá" v Hoře. Jak by řekly moje děti "má to načtený" .
Díky za kvíz,11 z 12 je dobrý výsledek, vzhledem k tomu, že jsem "zaseknutá" v Hoře. Jak by řekly moje děti "má to načtený" .
Francovka Guru fóra HI (HCP) 22,5 13.2.2025 #26 Zajímala by mě ta 1 chyba, kterou hodně hádajících stálo 100% uhodnutí...
Henry Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Jindřich Klub GC Ostravice 13.2.2025 Autor vlákna #27 Francovka řekl: Zajímala by mě ta 1 chyba, kterou hodně hádajících stálo 100% uhodnutí... Více... Nejvíce (skoro 50%) se chybuje v otázkách: Kolikrát nejvíc a kde se hrál turnaj PGA European Tour? (nesprávně Čeladná 2x místo Čeladná 3x)Které hřiště nedaleko krajského města nabízí akademii 6 tříparových jamek? (nesprávně Rotschild Academy místo Golf Park Lhotka)Kolik golfových hřišť je na severu Moravy do vzdálenosti 50 km vzdušnou čarou od centra Ostravy? (nesprávně 11 místo 13)
Francovka řekl: Zajímala by mě ta 1 chyba, kterou hodně hádajících stálo 100% uhodnutí... Více... Nejvíce (skoro 50%) se chybuje v otázkách: Kolikrát nejvíc a kde se hrál turnaj PGA European Tour? (nesprávně Čeladná 2x místo Čeladná 3x)Které hřiště nedaleko krajského města nabízí akademii 6 tříparových jamek? (nesprávně Rotschild Academy místo Golf Park Lhotka)Kolik golfových hřišť je na severu Moravy do vzdálenosti 50 km vzdušnou čarou od centra Ostravy? (nesprávně 11 místo 13)