Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je ale rána na 8 metrů. To je něco jiného než na 2. [emoji17]Dnes jsem to zkusil na 18. Byla to přesně ta původně popisovaná situace. Míšek ve vysokém rafu, učesaném proti směru úderu, navíc přes cca 5m bunker a navrtáno cca 3m za hranou bunkeru. Co vám budu povídat ... pohodička . Kdyby ten grýn nebyl z kopce byla by to luxusní rána. Takhle mi to odjelo asi 5m za jamku. I @DzejBee mě tu ránu pochválil.
Potížisto ...To je ale rána na 8 metrů. To je něco jiného než na 2. [emoji17]
To funguje pokud je fangle dál. Míček od patru letí hodně nízko bez jakékoli rotace. A hrozí, že míček zatlučeš ještě více do trávy.Nezkoušel jsi to někdy skloněným putterem? Těch vysokých chlupů tam není zas tolik, aby to nedoskočilo až na green. A furt je to putter, takže dávkování síly by mohlo být jednodušší, než u wedge.
To funguje pokud je fangle dál. Míček od patru letí hodně nízko bez jakékoli rotace. A hrozí, že míček zatlučeš ještě více do trávy.
rozumím tomu dobře, že čím vyšší rána, tím kratší? třeba, když je rosa? a jestliže ano, kolik metrů to může dělat? děkuji RZajímavý krátký článek (v angličtině), jak ovlivňuje mokrý míč, resp. mokrá wedge parametry letu míčku při čipu.
Myslím, že obdobné výsledky budou i při hře z rafu v závislosti na tom, kolik trávy se dostane mezi míč a líc hole.
Doporučuji i zhlédnout zpomalené video.
Amazing slow motion video shows the difference between wet and dry golf balls
Have you ever noticed the golf ball flying strangely when it's wet? Well, you're right, and this ultra-slow motion video will explain why.www.golf.com
Ale zase máš menší spin, takže delší doběh.rozumím tomu dobře, že čím vyšší rána, tím kratší? třeba, když je rosa? a jestliže ano, kolik metrů to může dělat? děkuji R
K čemuže se využije ten bounce?Zavřená se mi taky nezdá, zejména, když tráva roste “proti”. Takovou ránu je třeba hrát podobně jako z bankru a využít bouce hole. Zavřením hole se o bounce připravíš, hrana hole jde do trávy pod strmějším úhlem a šance na “kousnutí hole” se výrazně zvyšuje.
To bys měl jako "profík" vědětK čemuže se využije ten bounce?
K čemuže se využije ten bounce?
To bys měl jako "profík" vědět
Je to stejné jako v písku, otevřením hlavy zvýšíš bounce a zafunguje to na stejném principu jako v písku.K čemuže se využije ten bounce?
právě, že o tom nTo bys měl jako "profík" vědět
vzhledem k tomu, že tento problém řeším jako pidiflop LW , tak mne zajímalo v čem mi ten bounce má pomoci. Vzhledem k potřebné ráně vyšší bounce pomůže max k topnutí míče.Utilize bounce for deep rough pitch shots - The GOLFTEC Scramble
Utilizing the bounce of your wedge like you would in a bunker could help you out the next time you find your ball buried in the deep rough!www.golftec.com