- Autor vlákna
Problém mi také dělá patování na rychlých grýnech, neboť nemám možnost na nich běžně trénovat.
To je super, budu moc rád za další postřehy a dojmy.
Jak prosím prakticky funguje ta změna rychlosti grýnu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Problém mi také dělá patování na rychlých grýnech, neboť nemám možnost na nich běžně trénovat.
Volbou v menu, krok je po 1 stopě.Jak prosím prakticky funguje ta změna rychlosti grýnu?
No, vypadá to moc dobře! Nemáš typ co koupit ženě v rámci rodinné rovnováhyPuttOut mi pomohl (a stále pomáhá) s tréninkem patů do cca 2m.
Nicméně stále bojuji s paty nad cca 8m, kdy hrají víc trojpatů, než bych chtěl.
I proto mne oslovil Exputt a dnes ráno dorazil.
A první dojmy? JE TO SUPER....
A co norkový kožich?No, vypadá to moc dobře! Nemáš typ co koupit ženě v rámci rodinné rovnováhy![]()
Možná nová podlaha. Pošli mi kontakt na ten vinylA co norkový kožich?
Sice jsem ještě netestoval hru více hráčů, ale dle jedné recenze se RH a LH nedá nastavit pro každého hráče zvlášť, tak bys s dětma musel patovat napravo![]()
Ten jsem kupoval už před 8 lety, od té doby už jsou ještě lepší[UWSL]Možná nová podlaha. Pošli mi kontakt na ten vinyl [/UWSL]![]()
USB je pro napájení, HDMI je signál do TV.Výstup z kamery je jen přes USB-HDMI do TV nebo je tam nějaká bezdrátová možnost? Nevíš jak dlouhý může případně kabel být?
Diky, chtěl bych případně obraz pustit do projektoru a to bych mel do HDMI rozbočovače cca 5m kabelu. Kdy že to přijedeš na inspekci simulátoru?USB je pro napájení, HDMI je signál do TV.
Je to kombinace konektorů miniHDMI - HDMI.
Nikde o omezení délky HDMI nic nepíšou. Myslím, že tam nejsou žádné extra datové toky, takže by s délkou HDMI neměl být problém.
Bezdrátový přenos to nemá, leda by existoval nějaký HDMI bezdrátový adaptér. Ale to jsem nezkoumal, neb to nepotřebuji.
A je třeba, aby kamera měla dost světla (resp. osvícení podložky).
Myslím, že 5m by to mělo zvládnout.Diky, chtěl bych případně obraz pustit do projektoru a to bych mel do HDMI rozbočovače cca 5m kabelu. Kdy že to přijedeš na inspekci simulátoru?![]()
Nejspíš PuttOut - přeci jen na tu vzdálenost vidíš "reálnou" jamku.Ok, dám vědět až budu mít cestu kolem. Na ty 2m putty budeš používat PuttOut nebo Exputt?
Já trénuji postupné vzdálenosti od 1stopy do 6 a zase zpět od 6 do 1 (mám origo koberec).Chtěl jsem se vás obou ale zeptat - jak konkrétně jste toto trénovali (vzdálenost, počet míčků, frekvenci) a pak - kolikrát trefíte ten mikrotarget?
Dík za inspiraci.
To je dobrý systém.Já trénuji postupné vzdálenosti od 1stopy do 6 a zase zpět od 6 do 1 (mám origo koberec).
Ale nejzábavnější pro trénink (i dorostu) je "jamkovka".
Hrajeme se synem - začínáš na jedné stopě a jdeš postupně na 6 stop, za trefenou jamku (míček nevyletí bokem, ale vrátí se zpět nebo zůstane na podložce) máš 1 bod, za microtarget máš 3 body - kdo získá víc bodů "má jamku", v případě rovnosti půlíme. Druhou jamkou začínáme na 6 stopách a jdeme postupně zpět na 1 stopu. Takže např. syn vyhraje 2 jamky, já jednu a jednu půlíme, tak je stav 2,5:1,5. Kdo se dostane první na 10 bodů (za jamky), ten vítězí.
V ideálním případě, že by někdo vyhrál 10:0, tak jste oba odehráli 60 patů, ale garantuji ti, že obvykle se pod 100 patů nedostanete
Kdys naposledy odtrénoval 100 patů do vzdálenosti cca 2m?
Samozřejmě se to dá modifikovat i pro více hráčů a hrát tak celá @requo rodina
Jo a rekord máme oba 14 bodů (4x microtarget + 2x normal) při maximu 18 bodů za "jamku"
Já spíš trefím microtarget ze 6 stop než z 1 stopy. Ale je pravda, že nejčastěji trefuji ze 2-3 stop. Tam asi nejlíp "cítím" tempo.To je dobrý systém.
Já jsem ještě schopen na microtarget udržet míčet z cca 1,5 m. Z větší dálky se mi to nepodařilo. Ale je pravda, že je to pro mě zábavnější než puttovat do vracející jamky, kterou mám taky. Většinou každý den si dám tak 40 puttů z různých vzdáleností