- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
Další anketa, tentokráte na typy míčků, které hrajete. Možno vybrat více možností. Krátký komentář do fóra vítán.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždy jsem měl raději tvrdší míče. Co jsem zklidnil švih a řeším skóre tak začínám přicházet na chuť těm měkčím. Pro V1 jsou pro mě ale už příliš. Tam si to kolem a na grýnu dělá co chce... [emoji19]
Značku začnu řešit až mi dojdou Nike. Takže tak za 5 6 let....
To jsou ty s nápisem Nejsou povolené pro turnaje?Asi se mi budete smát, ale teď jsem hrál dvě kola s míčkama z Decathlonu, Inesis, krabička soft 520 - 12 míčků za 300 Kč (25 Kč/ks). A překvapivě mi docela sedly.
To jsou ty s nápisem Nejsou povolené pro turnaje?
To jsou ty s nápisem Nejsou povolené pro turnaje?
to byl vtip ne? Že nejsou povoleny na turnaje...Jen pro zajímavost, proč nejsou ty levnější povoleny na turnaje ? Je to tam nějak vysvětleno ? Vysvětlení z detailního popisu míče, že "ložnice" je 100 % pryžová ( https://www.decathlon.cz/golfove-micky-100-bile-id_8334028.html ) , mi celou situaci příliš neobjasnila
Mice i hole musi byt certifikovane R&A.
Dale muze jit treba konstrukcne o range bally... nebo jsou mimo toleranci treba vahou..
jen ještě upřesním
- na všechny turnaje v ČR musí míče splňovat parametry dané pravidly golfu ( např velikost, hmotnost )
- míče však nemusí být nutně "certifikované". Většina míčů drahých značek je zároveň uvedena na oficiálním Seznamu povolených míčů ( Conforming ball list - http://www.randa.org/RulesEquipment...nforming-Clubs-and-Balls/Conforming-Ball-List, což Jan nazývá zjednodušeně certifikací ), což znamená, že míče byly prověřeny, že splňují pravidla. Mnoho míčů, zejména levnějších firem, na tomto seznamu však není. Nutně to však neznamená, že by pravidlům nevyhovovaly ( v drtivé většině vyhovují ), znamená to jen to, že si firmy nezaplatily "certifikaci". V Česku jsou "certifikované", tedy na Seznamu povolených míčů uvedené míče požadovány zejména na turnajích pořádaných Českou golfovou federací. Na běžných komerčních a klubových turnajích v drtivé většině míč "certifikovány" být nemusí.
- existuje např. míč Dunlop Rebel, kde výrobce udává, že je těžší než norma. Takový míč pak nelze použít na turnaje.