Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČGK - RecordCUP Mladá Boleslav - sobota 15.6.2024

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
A další akce, co přišla dnes na email - tentokráte členům ČGK, ale určena nejspíše pro všechny:

---
Vážení členové ČGK,

dovolujeme si Vás pozvat na největší golfový turnaj v dějinách mladoboleslavského golfového hřiště. Přijďte si 15.6.2024 zahrát a staňte se i Vy součástí rekordní účasti nejvíce hráčů v jednom turnaji v jednom dni na jednom hřišti.

Díky třem cannon startům (v 6:00, v 11:00 a v 16:00) zajistíme maximální možný komfort pro všechny zúčastněné. Tempo hry pro odehrání 18 jamek je maximálně 4:50 hod pro každý startovní blok, což je o 20 min větší časová rezerva, než je stanovená norma hřiště. Proto věříme, že i při maximálním počtu hráčů bude zaručena plynulost hry.

Vzhledem k omezené kapacitě parkovacích ploch, žádáme hráče, aby pokud možno využívali pro příjezd na golf spolujízdu se svým případným spoluhráčem a cestovali na golf dva a více hráčů jedním vozem. Budou se nám zde na parkovišti mísit v jeden moment 2 skupiny hráčů různých startovních bloků. Děkujeme za vaši ohleduplnost.

Každý startovní blok bude vyhlášen jako samostatný turnaj a budou v něm oceněni první 3 hráči všech tří kategorií, kteří získají upomínkové poháry a vouchery na GF.

Zaregistrujte se co nejdříve a zajistěte si tak včas svou účast v tomto nevšedním turnaji.
Score cards ze všech tří startovních bloků budou slosovány při vyhlášení závěrečného bloku cca ve 21:00 a z nich vylosujeme šťastlivce, který získá krásné náramkové hodinky Festina, CHRONO BIKE – Limited Edition, model F20674/1 v hodnotě 7.990,- Kč, které do cen věnoval partner turnaje společnost Koscom hodinky s.r.o. .

ZVÝHODNĚNÁ NABÍDKA PRO ČLENY ČGK:

Využitím čerpání hry přes ČGK platí hráč jen startovné příslušné k zvolenému startovnímu času zahrnující stravu:

• cannon v 6:00 za 400 Kč v ceně je malá snídaně před hrou a bohatá snídaně po hře
  • cannon v 11:00 za 500 Kč v ceně je bohatá snídaně před hrou a oběd po hře
  • cannon v 16:00 za 400 Kč v ceně je zahrnuta večeře po hře
PRO TENTO TURNAJ DNE 15.6. JE HŘIŠTĚ PRO ČLENY ČGK OTEVŘENO S KAPACITOU 100 MÍST V RÁMCI DENNÍHO LIMITU.

Těšíme se na Vaši účast!
Golf Mladá Boleslav

---

unnamed.png

S akcí nemám osobně nic společného a i program na 15.6. mám už jiný, ale dost me to jako organizátorská výzva zaujalo a jsem skutečně upřímně zvědav, jak a jestli vše klapne dle představ organizátorů. :)

Účastní se z Jamky někdo?

No vzhledem k tomu, že Mladá Bolka má parkoviště na 4,5 auta mi to přijde trochu úlet.
Ono se to málo ví, ale za hotelem je ještě jedno parkoviště - vedle 18. jamky.

I když „Václavák” to také není.

Tak co říct? Už nějakou dobu o tom turnaji vím a taky vím, že já osobně se zúčastnit nemůžu. Už asi před 14. dny jsem kouknul, kolik je přihlášených hráčů a do dneška se to moc nezměnilo. Je to hodně málo. Jsem pesimista, co se týče vytvoření "rekordu". MB je kvalitní hřiště, hraju tam rád. Praha je nedaleko. Kdybych měl volno, tak bych možná účast zvažoval. ALE! Tak nějak mi tam chybí něco navíc, nedokážu říct přesně co. Hra za 1000,- včetně startovného je asi OK??? Organizátorem je GC MB a nezdá se mi, že by turnaj pořádal kvůli zisku. Když si uvědomím, že budou hrát členové domácího klubu a členové virtuálů, tak se dá kalkulovat jen se startovným.
Co se bude dít, když se přihlásí jenom například 100 lidí? Bude turnaj zrušen? Ve stejném termínu se koná 3. liga, takže asi i pár potenciálních zájemců o vytvoření rekordu nepřijede z tohoto důvodu.
Rád bych se mýlil, ale moc velká účast nebude. :confused:

Mě by to zajímalo hlavně po té organizátorské stránce. Fakt by mě zajímalo, kdyby hypoteticky byl "plný dům", jestli by to všechno klaplo. V podstate stačí v prvním ranním turnaji, aby jeden hráč "trval" na své "pomalejší" hře a návaznosti se pak rozsypou. Canon, nový hráči míchající se mezi dohrávajícími, parkování, kapacity... Věřím, že to jde a že kdyby si nevěřili, tak do toho nejdou. Ale potencial "nasratosti" fakt hodně lidí mi tu přijde značný.

Ono se to málo ví, ale za hotelem je ještě jedno parkoviště - vedle 18. jamky.

I když „Václavák” to také není.
To jsou jednoduché počty:)..........hlavní P = 56 stání , hotelové P = 10 st., zadní P = 28 st. a přední P = cca 25 st.........tedy celkem 119 využitelných míst (přepoklad je ovšem, že hotelová stání i několik vyhrazených VIP míst na hlavním parkovišti bude pro turnaj možno využít).
Organizátor chce pustit do canonu 84 lidí, tzn., že v jednu chvíli - pokud by jel každý svým autem - tam bude při střídání 168 aut....takže masakr!! Aby nebyl, musela by jet více jak polovina hráčů v autech po dvou.......a už to vidím:confused:

Zajímavé je, že zatím jasně nejvíc lidí má zájem jít od 6,00 :-) Možná inspirace pro kluby, že nejen o víkendech ze soukromých důvodů, ale i ve všední dny z pracovních důvodů, jsou starty sladěné s rozedněním pro spoustu lidí lákavé - jak jít na golf a stihnout pak ještě spoustu dalších věcí v průběhu dne. Golf Park Praha má starty v tee time od 6,00, Černý Most v 7,00, pár dalších se taky tahle ráno chytlo.... ale k tématu - já to beru jako zajímavý pokus, každá golfová akce navíc dobrá.

Zajímavé je, že zatím jasně nejvíc lidí má zájem jít od 6,00 :) Možná inspirace pro kluby, že nejen o víkendech ze soukromých důvodů, ale i ve všední dny z pracovních důvodů, jsou starty sladěné s rozedněním pro spoustu lidí lákavé - jak jít na golf a stihnout pak ještě spoustu dalších věcí v průběhu dne.

Jj taky tohle oceňuji.

Ale zároveň - nižší cena a největší šance, ze to dobře (včas) dopadne. Narozdil od těch dvou navazujících.

Tak co říct? Už nějakou dobu o tom turnaji vím a taky vím, že já osobně se zúčastnit nemůžu. Už asi před 14. dny jsem kouknul, kolik je přihlášených hráčů a do dneška se to moc nezměnilo. Je to hodně málo. Jsem pesimista, co se týče vytvoření "rekordu". MB je kvalitní hřiště, hraju tam rád. Praha je nedaleko. Kdybych měl volno, tak bych možná účast zvažoval. ALE! Tak nějak mi tam chybí něco navíc, nedokážu říct přesně co. Hra za 1000,- včetně startovného je asi OK??? Organizátorem je GC MB a nezdá se mi, že by turnaj pořádal kvůli zisku. Když si uvědomím, že budou hrát členové domácího klubu a členové virtuálů, tak se dá kalkulovat jen se startovným.
Co se bude dít, když se přihlásí jenom například 100 lidí? Bude turnaj zrušen? Ve stejném termínu se koná 3. liga, takže asi i pár potenciálních zájemců o vytvoření rekordu nepřijede z tohoto důvodu.
Rád bych se mýlil, ale moc velká účast nebude. :confused:
Tak 61 přihlášených! Docela propadák!?

Mimochodem: dnes jsem tam hrál a prosím, nesmějte se, ale: momentálně, co se týče kvality hracích ploch, je Machnín o třídu výš!;)

Tak 61 přihlášených! Docela propadák!?

Btw. před chvílí na to byla reklama na Open v telce.

A ještě poznámka: na relativně nedalekých hřištích, Poděbrady, L. Bohdaneč, Liberec, Ypsilonka zítra na turnajích kolem 70. přihlášených. Proč ty lidi neoslovil RECORD CUP???
Nemyslím tím, že by je měl někdo z MB přemlouvat, ale proč jedou hrát jinam, když je to tak propagovaná akce?

Upraveno:
Btw. před chvílí na to byla reklama na Open v telce.
JJ. Viděl jsem. Otázka: proč běží upoutávka v TV po 18. hodině, když uzávěrka přihlášek na turnaj byla v 16:00?

A to se vyplatí... :oops:

Možná to chtělo udělat na hřišti v Praze, něco lépe dostupnějšího než MB.

Myslím, že účast ovlivnil i termínový souběh s 3.ligou, kterou hraje tento víkend „milión" týmů

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom