Pokud si dobře pamatuji, tak Jan má manuál. Z Tvých příspěvků jsem nabyl dojmu, že klíčové jsou pro Tebe rozměry a váha.
Co se týče váhy, tak můj má i s baterkou cca 7,5 kg, s transportní taškou zhruba o to kilo více. Sám vozík se dá rozebrat tak, že zadní kola lehce odcvakneš, nicméně přední kolo je napevno přidělané ke spodní konstrukci (tyči, či jak to popsat), která se pak zacvakává do podélné "tyče", která v sobě má dva elektromotory, a do té se pak zacvakává kolmá tyč (na které je téčko na uchycení bagu) a kloub s madlem. Obtížně se to popisuje, více tu:
Jednotlivé díly jsou poměrně skladné, nicméně pokud celý vozík zabalíš do transportní tašky (na kolečkách - velice doporučuji), tak už je i rozměrnější, odhaduji cca 70*40*15 cm.
A co se týče poruchovosti, myslím si, že Jucad nebude o nic víc poruchovější, než jakýkoliv jiný el. vozík. To, že Ti servisák výše napíše, že jsou poruchové je celkem logické, ono se moc normálně fungující vozíky do servisu na opravu nedávají, že... A co se týče vyjádření Bohouše, ten podle mě z principu věci polemizuje se vším, jen mu je někdy více a někdy zase méně rozumět a má asi i tu smůlu (nebo štěstí???), že přitahuje snad všechny anomálie na světe.
Bohužel se může (a je to tak se vším) stát, že narazíš na blbý kus, ať už z jakékoliv příčiny. A stejně jako u aut, buď to pokryje v lepším případě záruka, nebo pak musíš zaplatit servis, a jiná cena servisu u jucadu se odvíjí od jisté prestižnosti produktu, ostatně jiná cena je v servisu porsche a jiná u dachny, že.
Závěrem, jak jsem psal výše, mám ho nějakou chvíli, chovám se k němu, řekl bych až nepatřičně s ohledem na jeho cenu, a zatím funguje bez problémů. Koupil jsem si ho proto, že se mi prostě líbí jeho design (a to moc) a dal jsem mu přednost před Ticadem kvůli umístění baterie (nelíbí se mi u Ticadu zavěšení na spodní "tyči").
A cena? Pokud je Ti líto těch peněz, tak prodej toho džagoše, kup si roční in kartu a lítačku a mohly by Ti ještě zbýt nějaké chechtáky na feečka
K.