Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Jaký vliv má počasí na váš výkon na hřišti?

Jaký vliv má počasí na váš výkon na hřišti?

• Hlasovalo
    25

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
7d99cc27-4ebf-4052-afb1-15cbeb6b7dff.webp

Počasí na golfovém hřišti hraje důležitou roli – slunce, déšť, vítr či chlad mohou výrazně ovlivnit váš výkon. Zajímá nás, jak se s těmito výzvami vypořádáváte vy a do jaké míry počasí ovlivňuje naši hru. Zapojte se do ankety a podělte se o své zkušenosti!

Doprovodné otázky pro diskuzi:​

• Jaká specifická podmínka (např. vítr, déšť, mráz) je pro vás při golfu největší výzvou?
  • Jak se připravujete na nepříznivé počasí? (např. výběr oblečení, jiná strategie na hřišti)
  • Máte nějaký "nejhorší zážitek z hřiště" spojený s počasím?

Není špatné počasí, je jen špatně oblečený golfista 😁

V tomto případě jsem poněkud na vážkách. Blbě hraju pořád, ale když je počasí, že bys psa nevyhnal a jsi na hřišti, mám se na co vymlouvat. Na druhou stranu v mlze, která by se dala krájet (a možná ještě dál), jsem rány 🏌️ měl podezřele přesnější, delší a na překážky 🌲 jsem prostě nekoukal. Nebyly vidět 😂. Může za to počasí?

V tomto případě jsem poněkud na vážkách. Blbě hraju pořád, ale když je počasí, že bys psa nevyhnal a jsi na hřišti, mám se na co vymlouvat. Na druhou stranu v mlze, která by se dala krájet (a možná ještě dál), jsem rány 🏌️ měl podezřele přesnější, delší a na překážky 🌲 jsem prostě nekoukal. Nebyly vidět 😂. Může za to počasí?

Mlha je podle mě na tohle prima Nevidíš překážky a principialne to tolik nerežeš - obava, že to díky mlze a "dálce" nenajdeš. Takže volneji, klidněji a tím pádem jistěji na fervej. A krátká hřiště jsou na to fajn, není tam ten propad chybějících metrů...

--

Já nemám rád velký déšť a vítr, někdy na podzim. Nejvíc mě to štve kvůli těm vrstvám, co mám na sobě. Začne se pak tím pohybem tak nějak divne utahovat... A nejhorší je, když k tomu přijde čekání na každý odpal. To je pak za trest.

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom