macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 17.12.2018 #41 Jak je to označením jamky. Tady je vidět, že kolem jamky je bílá čára. Je to v pořádku?
doktordee Guru fóra 17.12.2018 Autor vlákna #42 Tohle je za mě ok. To je pouze barva od spraye. Natrávu chytil evidentně lépe než na hlínu pod.
JanKostalCZE Guru fóra 19.jamka Jméno Jan Přijmení Košťál Klub Prague City Golf Vinoř HI (HCP) +0,8 17.12.2018 #43 macdav řekl: Jak je to označením jamky. Tady je vidět, že kolem jamky je bílá čára. Je to v pořádku? Zobrazit přílohu 6154 Více... taky jsem na to koukal, ikdyby to spravne nebylo, porad lepsi nez ta plastova vlozka!!
macdav řekl: Jak je to označením jamky. Tady je vidět, že kolem jamky je bílá čára. Je to v pořádku? Zobrazit přílohu 6154 Více... taky jsem na to koukal, ikdyby to spravne nebylo, porad lepsi nez ta plastova vlozka!!
macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 17.12.2018 #44 JanKostalCZE řekl: taky jsem na to koukal, ikdyby to spravne nebylo, porad lepsi nez ta plastova vlozka!! Více... ale pat to byl krásnej
JanKostalCZE řekl: taky jsem na to koukal, ikdyby to spravne nebylo, porad lepsi nez ta plastova vlozka!! Více... ale pat to byl krásnej