- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Chceme vidět Terezku!!! @RobertSlajsJá se omlouvám, ale já jsem příšernej nefotič. Pokusím se s tím něco udělat . Robertovo Tereza ale dnes fotila, tak dejte masáž jemu, ať něco zveřejní.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chceme vidět Terezku!!! @RobertSlajsJá se omlouvám, ale já jsem příšernej nefotič. Pokusím se s tím něco udělat . Robertovo Tereza ale dnes fotila, tak dejte masáž jemu, ať něco zveřejní.
Dnes navzdory předpovědi (polojasno+možnost slabého deště) bylo celý den nádherně slunečno. Teplota na slunci 27. Opět jsem zapoměl pořídit foto a Roberta jsem dnes vůbec ještě neviděl, abych o poprosil o foto na jamku. Švára ho ráno potkal a říkal, že měl kruhy pod očima, jako by celou noc nespal. Ach ta Tereza ...
to je dobrá fotka na bublinu copak tam @Jerry asi vyhlíží? sestřelil kachnu
Blbej dotaz ... 10 cm od jamkyKde jsou míčky? Nebo hrajete virtuálku?
Dnes opět mělo být dle předpovědních modelů polojasno s možností deště a opět bylo celý den slunečno. Až odpo se trochu zatáhlo. Robert zítra opět nejde hrát, takže má 162 ran a opět ho to vůbec netrápí. Jinak @JanKostalCZE sice má pravdu v tom, že místní hřiště jsou si podobná jak vejce vejci, ale to nemění nic na tom, že jsou nádherná a hlavně v prvotřídním stavu. Dnes jsem Roberta donutil udělat několik foto, tak je sem snad naláduje. Jsem trošku pod vlivem, což je asi z nekonzistence tohoto příspěvku znát ale ultra all inclusive se holt neptá ... jdu raděj spát. Poslal bych vam hubičku ale takovej smajlík tu není, tak si trhněte