A zpátky krtkem..?A tohle venčení psavida, mohl jsem si dát dvě horalky :-D

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A zpátky krtkem..?A tohle venčení psavida, mohl jsem si dát dvě horalky :-D
Já tímhle právě chtěl ukázat, že golf je fyzicky náročný. Stejně jako právě třeba běh.Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil.. Golf nemůže!!!!!! být fyzicky náročný sport, bo když z devíti jamek a 40 ran hraju 17 x putterem tak se logicky !!! nemůžu unavit a nepotřebuju na to žádnou fyzičku(putterem se přeci neunavím)... Viz můj příspěvek v Jak jste naposledy hráli..
![]()
To jsem pochopil.. Jen trošku odlehčuji toto velmi náročné téma...Já tímhle právě chtěl ukázat, že golf je fyzicky náročný. Stejně jako právě třeba běh.
Zase kdybys to odehrál tím putterem už od odpaliště, byl by to velkej kumštTo jsem pochopil.. Jen trošku odlehčuji toto velmi náročné téma...![]()
Na nejake propagacni akci PGA hraci odpalovali putterama a docela daleko.. nevim ci si dobre pamatuju ale snad kolem 200 yardu
Na Podbořánkách s 19.jamkou byly na zakončení taky k vidění pěkný odpaly patrem. Video přidám jen co se vymotam z restů.Na nejake propagacni akci PGA hraci odpalovali putterama a docela daleko.. nevim ci si dobre pamatuju ale snad kolem 200 yardu
Na nejake propagacni akci PGA hraci odpalovali putterama a docela daleko.. nevim ci si dobre pamatuju ale snad kolem 200 yardu
Ano, byl to Martin Kaymer a Bernhard Langer.
A já ti sem porad nedala to video. Vidíš, jaký jsme kamarádi.To já viděl jinou akci. Hráli nearesta putterem na 3paru 190 yardů. Bylo jich tam asi 10profíků z PGA a vítěz měl myslím něco kolem 9 yardů.
Jo a v těch Podbořánkách jsem longesta putterem vyhrál jáa Michal mě ani nevyhlásil
. Byl jsem z toho ještě pak 14 dní moooc smutnej
![]()
A ještě to k tomuA já ti sem porad nedala to video. Vidíš, jaký jsme kamarádi.nechám všeho a jdu to napravit.
Já osobně velmi nepravidelně běhám. A celkem pravidelně v zimě hraju tenis. 1x týdně. Teď jsem začal během hry s občasným švihnutím si na druhou stranu Právě kvůli nějaké té kompenzaci. Jinak nedělám nic. Rád bych se dokopal k plavání. Přes zimu. Také alespoň 1x týdně. Jeznže nemám plavky a nemám rád lidi... takže ten bazén bude celkem oříšek.
Pravidelně běhám a chodím jedenkrát týdně plavat. Nicméně bych rád začal i s nějakým cvičením ala joga. Ale nejsem schopen se k tomu donutit...Vidím, že jsem některé pěkně vyprovokovalaspoň se rozvířila diskuze a i troška emocí, ono to neuškodí
Ale pokusím se navázat trošku seriózněji - co golf a kompenzační a přípravné cvičení? Ptám se zcela vážně, řešíte to někdo? Děláte ke golfu celoročně další sportovní aktivitu (jakou? v jakém rozsahu-intenzitě), kvůli kondici ke hře a nebo děláte někdo přes zimu přípravnou všeobecnou kondiční fázi? Odpal je celkem periodicky opakující se dynamický pohyb zatěžující stále +/- stejné skupiny svalů... první co mě napadá jsou kompenzace a dysbalance? Diskuze a názory vítány, pozitivní, negativní, ale hlavně Vaše vlastní![]()
Tohle je můj tenis. Pro porovnání.
Výsledky v měření energetického výdeje pomocí těhle "hodinek/aplikací/GPSpřístrojů" je víceméně dost nastřelené číslo vycházející z nějaké empirické predikce a zahrnující opravné koeficienty pohybující se v rozsahu od nuly po cca 1/3rozlohy vesmíruspotřebované kalorie