Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
aAktuální krok plavecké federace je asi jediný možný a podle mě správný - konečně se k tomu někdo odhodlal. Nikdo se na tu kategorii koukat nebude (skoro nikdo), trošku se to zadotuje, aby se to mohlo konat a ostatní budou spokojení, že můžou soutěžit jako dřív a že do bazénu nebo na golf nebo jinam prostě holkám najednou nevleze chlap .... (prostě výhodu má jasnou, ať si každý říká, co chce, fakta a výsledky to ukazují jasně). Divím se, že ještě snad nikde ty holky proti těmto soupeřům neodmítly nastoupit, že se nějak kolektivně nedohodly. Zejména tam, kde nejde úplně o živobytí (i když chápu, že třeba v USA by to bylo na hraně společenského odsouzení, ale když by jich bylo dost, tak možná ani tam ne). A ještě víc mě zaráží, že si "to" myslí, že výhodu žádnou nemá a fakt má asi radost z toho poháru a prostě mentálně to má nastavené tak, že nově už je ženská, tak mu dělá radost, že holky rozstřílel....
"rozstřílela"... jo a michodem, asi nikdo si nedovede představit co se jim honí hlavou...A ještě víc mě zaráží, že si "to" myslí, že výhodu žádnou nemá a fakt má asi radost z toho poháru a prostě mentálně to má nastavené tak, že nově už je ženská, tak mu dělá radost, že holky rozstřílel....
Já myslím, že celkově to maj s tím honěním takový divný"rozstřílela"... jo a michodem, asi nikdo si nedovede představit co se jim honí hlavou...