Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám trošku "židovský" dotaz. Smí se to ještě vlastně psát? Tak radši Skrblíkův.
V druhé polovině dubna si půjdu pravděpodobně zahrát, s mým pracovním partnerem, Kaskádu (já poprvé), protože pak máme kousek pracovní akci. Mám lehké tušení, že bych měl ty dvě fee jako zaplatit já.
Mám tři možnosti, jak to vyřešit.
- Mlasknu to firemní kartou a asi to bude poslední věc, kterou s ní mlasknu.
- Půjdu na krevní testy a když to dobře dopadne, daruju ledvinu.
- Někdo z vás mi poradí, jak nepřijít o práci, nebo ledvinu.
Předem děkuju za nápady.
Tome, podle mě jsi nejlepší golfista na světě a už nikdy nedáš trojpat.Golf Brno Kaskáda - fee 18 jamek pro 2 osoby za polovic. Kdykoliv v červenci a říjnu | Golfové slevy
Dopřejte si ve dvou fee 18 jamek za 2100 Kč v Golf Resortu Brno na Kaskádě. Hrajte za polovic v 27jamkovém resortu kdykoliv v červenci a říjnu.www.golfoveslevy.cz
S kuponem 2 hráči 1 fee v pondělí až středu (start vždy do 13 hod.) za 1.800 Kč celkem.Mám trošku "židovský" dotaz. Smí se to ještě vlastně psát? Tak radši Skrblíkův.
V druhé polovině dubna si půjdu pravděpodobně zahrát, s mým pracovním partnerem, Kaskádu (já poprvé), .......
Předem děkuju za nápady.
Super, děkuju, Henry.S kuponem 2 hráči 1 fee
Ahoj pokud by jsi chtěl, tak mám pár těchto kupónů volných. Jsem z Brna, takže případné předání by mohlo proběhnout v Brně a nebo jsem schopen klidně i zaslatSuper, děkuju, Henry.
Jediný co mi chybí ke štěstí je ten kupon.
Ale samozřejmě ani ty už nedáš nikdy trojpat...
Je mi jasný, že děláš, ale mně to nevadí, mám těchto nefunkčních požehnání neomezeně...PS: Nedělám to primárně, abych už nikdy nedal trojpat, ony jsou totiž i čtyřpaty a více
Ok, kdyby bylo potřeba, kdykoliv se ozviJe mi jasný, že děláš, ale mně to nevadí, mám těchto nefunkčních požehnání neomezeně...
Moc děkuju!
Jeden jiný, taky beztrojpatový jamkař, mi ho pošle. Ale kdyby to nesl pošťák Ondra tak dlouho, že by to do té doby nedošlo, ozval bych se ti a sešli bychom se v Brně.
Moc děkuju!
Když se tý labuťačce bude i bez křídla líbit....tak budouBudou labuťátka!
Tak křídlo asi není ten nejdůležitější orgánKdyž se tý labuťačce bude i bez křídla líbit....tak budou
Od začátku bylo celkem jasné, že ten prodej za 180 mil. je nesmysl. To byla vysoce přestřelená cena, pokud byla spojena s podmínkou provozovat golfové hřiště. Pokud by ale mohl kupec hřiště rozorat a udělat z něj stavební parcely, tak by to zase bylo za 1 000 000 m2 blízko Brna "za hubičku"... V článku je uvedeno, že Plašil platí pronájem. Není uvedeno kolik. Pokud si Brno cení pozemky na 180 milionů,Vedení Brna otočilo a golfový areál neprodá, chtělo na něm trhnout 180 milionů - iDNES.cz
Vlivný podnikatel Vladimír Plašil, který zároveň provozuje golfový areál Kaskáda nedaleko Brna, může slavit. Pozemky, na němž se rozsáhlé trávníky rozprostírají, mu zůstanou v nájmu, aniž by je sám musel kupovat nebo se měnil jejich majitel. Tím je město Brno, které prodej připravovalo, ale...www.idnes.cz