Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfers Klára Spilková - královna, nebo jen princezna českého golfu?

Já též držím palce.. Akorát nevím jestli bude vůbec možnost vidět nějaký přenos, zatím jsem našel jen na Sky sport 4 navečer tříhodinový přenos, ale jestli najdu stream to nevím..

Díky, občas tam zabrousím, ale proklikání reklamou je někdy nekonečný...:D:D:D

Průběžně sleduji LEADERBOARD, nohy na zem, stačil by mi cut, ale čím výš tím budu určitě radši..

Z Golf Digest od Spilkové:

"Pár parádních záchranných akcí a výsledek v paru." Takto okomentovala úvodní kolo Klára Spilková, která po roce opět čelí velké výzvě na americkém majoru KPMG Women’s PGA Championship. Runda v paru ji vynesla do první poloviny pořadí s velkou nadějí na cut.

Myslím, že když dá cut, bude to skvělý úspěch. Přeci jen je to major, žejo :)

Tak po sedmi jamkách -2 :) a T13....a to na její včerejší horší devítce....super! Ale buďme opravdu nohama na zemi, ještě se toho může hodně po....kazit.

+9 za 13 jamek? To je spíš moje úroveň ne?

Třetí kolo za +11, chjo. Škoda.

Sympatické z FB. :)

"A taky to vždy nejde tak jak si den dopředu řeknu... občas prostě mám dobré dny, občas horší a občas si myslím, že i ty nejhorší (i když tomu tak není!). Já jsem si dnes na hřišti prožila svojí noční můru- je to asi občas potřeba. Měla to dnes pro mě být výzva. Snažila jsem se ji přijmou a nebojovat s tím. To že jsem se snažila mě nakonec pohřbilo. Na druhé jamce jsem dala čtyr putt. Hned jsem si vzpomněla na Erniho Else a myslela jsem stále dopředu- pozitivně až do desaté jamky, kdy jsem dala bogey a tam jsem odrovnala sama sebe. Všechno jsem dělala příliš rychle a ani náhodou jsem nebyla nad věcí. Byla jsem jen ve své hlavě a ztratila jsem cit. I přesto vím, že golf hrát umím. Život si mě občas takhle zkouší aby mě vrátil nohama na zem. Mám na to pár hodin abych to vstřebala, oklepala se a šla dál. Za pár tydnů životu poděkuju a uvědomím si, že mi to jako vždy něco přineslo. Je to paradox když si představím sebe jako malou holku... byl to vždy můj sen hrát major a zahrát si všechny čtyři kola.
1f609.png
;) děkuji všem za úžasnou podporu i v den kdy se nedaří!"

Jj, mám ten pocit, že se tak soustředila, aby dala cut, že pak už to prostě nešlo. Cíl byl splněn :) Příště by se mohla soustředit na vítězství :D

Překvapilo mě, že píše o tom, že nestíhala.
„Na Ladies European Tour jdeme vždycky po třech. Tady jsme ale šly ve třetím kole po dvou a bylo to na mě hrozně rychlé. Nic takového jsem předtím nezažila, nebyl čas se zastavit. Kvůli tomu jsem pospíchala a dělala zbytečné chyby,“ ohlédla se se Klára za třetím kolem na KPMG Women´s PGA Championship.
Bych řekl, že taková hráčka by měla mít "koule" na to, aby šla svým tempem a vykašlala se na ostatní.
Ale úspěch to je, cesta se jí zaplatila a snad bude mít ještě šanci

Naprostý souhlas s @JirMar! Nejprve je potřeba získat ostruhy. Řím též nevyrostl za den.

Upraveno moderátorem:
Tak aktuálně válčí na Scottish Open, první kolo obešla za +3 s tím, že to je přesně projektovaná hranice cutu. Uvidíme, jak se porve s větrem, dokud neprší, měla by mít šanci. Mám odpozorované, že špatné počasí vážně nemá ráda :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom