Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Copak? Dva baráky a čtyři deti?tak to ja zacal podstatne pozdeji
Já to někam k té rodině a baráku zakomponuju...i kdyby to měl být driving 2x v týdnuNejsi smolař. Proto já do 48 let věku koukal na golf jen v telce. Ale zato te'd:
2-3x týdně na hřišti (před tím vždy půl až hoďku na drivingu)
3-4 turnaje měsíčně
5x týdně půl hoďky krátký hry na zahradě u domu.
Výsledky tomu sice neodpovídají, ale to je jedno ... baví mě to ...
Takže poučení: Kdo si počká, ten se dočká
Nejsi smolař. Proto já do 48 let věku koukal na golf jen v telce. Ale zato te'd:
2-3x týdně na hřišti (před tím vždy půl až hoďku na drivingu)
3-4 turnaje měsíčně
5x týdně půl hoďky krátký hry na zahradě u domu.
Výsledky tomu sice neodpovídají, ale to je jedno ... baví mě to ...
Takže poučení: Kdo si počká, ten se dočká
Protože piješ kapučíno!
Sláva ... konečně jsem našel trenéra, kterej mě někam posune.Protože piješ kapučíno!
Přeju hodně štěstí. Já taky tajně doufám, nakonec jsem ten barák taky vybíral strategicky:Já to někam k té rodině a baráku zakomponuju...i kdyby to měl být driving 2x v týdnu
Myslím, že se sluší modifikovat klasiku:
Jestli si ten golf neprosadíš, tak seš u mě mrtvej Homolka.
Ale výběr místa ponechaný zdánlivě na manželce je dost dobrý. A sorry za nemístný vtip s vidinou "Konečně víkend".
Myslím, že se sluší modifikovat klasiku:
Jestli si ten golf neprosadíš, tak seš u mě mrtvej Homolka.
Ale výběr místa ponechaný zdánlivě na manželce je dost dobrý. A sorry za nemístný vtip s vidinou "Konečně víkend".
A sekáš kosou na stejnou stranu jako šviháš holí? Aby ta nepopulární práce měla i ten správnej vedlejší golfový efekt. 3,5 tisíce m2 je opravdu dost....Tak manželka dneska zabila... díky selhání mechaniky jsem přistoupil k úpravě drobného okolí domečku (3584 m2) kosou. Lepší polovička procházejíc kolem lakonicky prohlásila: "Pořád si chtěl na golf a tohle je dost podobnej pohyb, takže to můžeš mít místro tréningu a ještě jseš užitečnej"
Nikdy nepochopím, jak se takové manželky dokážou dožít vysokého věku když má chlap v ruce kosuTak manželka dneska zabila... díky selhání mechaniky jsem přistoupil k úpravě drobného okolí domečku (3584 m2) kosou. Lepší polovička procházejíc kolem lakonicky prohlásila: "Pořád si chtěl na golf a tohle je dost podobnej pohyb, takže to můžeš mít místro tréningu a ještě jseš užitečnej"
Přeju hodně štěstí. Já taky tajně doufám, nakonec jsem ten barák taky vybíral strategicky:
- Stará Boleslav - 11,6km
- Měšice - 14,1km
- Yard - 17,4km
Jen moje lepší polovička si myslí, že to vybrala ona kvůli dětem a zahradě
jj, švihám stejně jako sekám (bohužel je to vidět na výsledcích hry)
No a vloni jsem byl na fittingu a tam mi vyslo -0,5 takze jenom o vysce to rozhodne neniJo, mám +1.5...