U nas v berovicich to byva taky ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na Molitorov jezdíme taky, bereme si bugynu a holky jedou, samozřejmě řídí nejmladší.
To je "nevýhoda" když hraje celá rodina a nenese zrovna příjmení Rotchild , prostě jedeme režimu jako vy - hrajeme hlavně na domovském hřišti nebo jinde při výhodné nabídce. Taková jedna hra v plném počtu by nás pak totiž stála jak týden dovolené. A proto i s klukama objíždíme ty jejich "dětské" turnaje, aby si zahráli i taková skvělá hřiště za symbolickou cenu. Doporučuji ti to pro tvoje kluky taky, až herně dorostou, když odmyslíš arogantní a ambiciózní rodiče jako kedíky, je to vcelku fajn záležitost. A taky to ode mne není stížnost, ani postesknutí, protože golf milujeme, hrajeme ho v režimu pro nás únosném a není to o nic horší zábava@JardaK: ano, máš pravdu.
Existují možnosti, jak si to zařídit. A znovu říkám - není to za mě stížnost. Víkendová hra jsou pro nás dva či tři na golfu za běžné fee (reaguji ve vlakně na běžné ceníkové fee, nikoli možnosti třetích stran, jak ušetřit přes různé 2za1, nákupy golfdigest, dokupovat čgf, ubytování stay and play atd) na mnoha hřištích drahé s ohledem na službu a zážitek, co nám všem za to nabízí/poskytnou.
Takže k tvému dotazu - není to problém. Konstatuji za sebe fakt, že jako jednotlivec o víkendu mi ceníková cena fee mnohde nijak nevadí i když je leckdy vyšší. Je pro mě ale už jiná úloha, když chceme jet ve dvou, ve třech, ve čtyřech na golf z jedné kasy. Takže pak volíme mnohdy jinou zábavu, nebo hřiště, kde jsme členem atd místo výletu za golfovým poznáním.
Buď jsem slepý nebo nevidím, ale píše se někde že je to o víkendu..? Ceník vítám, ale líbilo by se mi za lomítkem(třeba), všednodenní fee... Pominu různé early, ranní rychlík a podobně, ceny bývají daleko přívětivější od pondělí do čtvrtka... A určitě by stálo za to napsat jestli je to za jednu hru nebo celodenní fee. Myslím to s ohledem na to že někde publikuje ceník kolik stojí golf ale informace jsou poloviční.. A leckde ceny ve všední den také..
Buď jsem slepý nebo nevidím, ale píše se někde že je to o víkendu..? Ceník vítám, ale líbilo by se mi za lomítkem(třeba), všednodenní fee... Pominu různé early, ranní rychlík a podobně, ceny bývají daleko přívětivější od pondělí do čtvrtka... A určitě by stálo za to napsat jestli je to za jednu hru nebo celodenní fee. Myslím to s ohledem na to že někde publikuje ceník kolik stojí golf ale informace jsou poloviční.. A leckde ceny ve všední den také..
Upřímně se často stydím využívat slevy, 1fee2hraci, ČGK (dostal jsem od kolegů jako dárek) - asi by mě fackovala hanba žádat slevu na hřištích, kde je super atmosféra a rodinné prostředí (např Grabštejn).
K tomuto zareaguji - měl jsem to podobně. Postupem času je mi to ale už jedno, nevyužívám spíše z lenosti a pohodlí. Ta hřiště to sami umožňují a nemusí, je mnoho hřišt, kde čgk a další neuplatníš. Naopak - já se jako zákazník, který zaplatí dle normálního ceníku plné fee nebo členství cítím jako pako, co dotuje ty ostatní, který s požehnáním hřiště jdou hrát přes třetí stranu. Kdy i ta třetí strana z toho mnohdy výrazně levnějšího fee má nějakou kačku. Proč mi stejnou cenu nenabídnou na recepci? To si těch slevařů váží více? Asi tolik prachů tedy na tu údržbu nepotřebují. Mnohem víc ocením pevné ceny na konkrétní resort všude a "slevy" přímo od resortu na méně atraktivní časy, případně reciprocity atd. Ale pokud někdo u sebe povoluje virtuály atd, nemám už jako zákazník vůbec černé svědomí a ano, za ceníkovou cenu tam už půjdu málokdy.
Asi to bude znít kontroverzně, ale držím se pravidla "peníze budou, my nebudeme".
Proto vyhledávám ta hřiště, co mě (či rodinu) baví...ať už jdu sám, s manželkou či dětmi.
A ano, není to vždy levné...ale údržba hřiště, provoz klubu apod také ne. A když jsem začal hrát golf, tušil jsem, že náklady budou vyšší než třeba v šachu
Upřímně se často stydím využívat slevy, 1fee2hraci, ČGK (dostal jsem od kolegů jako dárek) - asi by mě fackovala hanba žádat slevu na hřištích, kde je super atmosféra a rodinné prostředí (např Grabštejn).
PS. Rozhodně nejsem multimilionář
Jak by to bylo jednoduché, všechny hřiště registrované u CGF by umožnili pro ostatní řádné členy klubů v rámci CGF RECIPROCITY hrát na jiném hřišti max 5 her , dle vlastního výběru , každé na jiném hřišti, mohlo by to být omezeno denním limitem a registrací přes CGF. Ano bylo by to 5 x 53000 her , ale to je myslím kapka v moři k celkovému počtu odehraných her za sezonu. Tím by se možná posílila klubovost a omezil virtuál. Nemyslím si , že by toto využili všichni v plném rozsahu, znám mnoho lidí, kterým se mateřský klub líbí , mají to blízko a super klubový život a nebo by zjistili , že jinde je to taky super a přešli by jinam.
Tak to by byl vstřícný krok CGF k podpoře klubovosti a členské základně.
Spousta lidí odsuzuje virtuální kluby a já nechápu proč? Máme tržní prostředí a vše je otázka nabídky a poptávky. A že by bylo členství u ČGK tak strašně výhodné, jak si mnoho lidí představuje? Je to tak trošku paradox, ale pokud bych já chtěl hrát golf levně, tak si pořídím roční fee, které není podmíněno členstvím, za 14 000,- na Ypsilonku a budu hrát bez omezení na nádherném a hodně kvalitním hřišti klidně každý den! Na každodenní celoroční hru u ČGK, by mi nestačilo ani 100 000,-!
Je ale pravda, že bych se nemusel "otravovat" denně na jednom hřišti a mohl bych jezdit skoro po celé republice a utrácet tak další peníze za ubytování a za dopravu. Troufám si tvrdit, že většina členů virtuálních klubů má podobný postoj jako já a to, že nechce hrát pouze na jednom hřišti, že má rád změnu a ne že je to tak markantně levnější, než pro ty "chudáky" uvázané na jeden konkrétní klub a že mají obrovskou radost, jak na nich místní prodělávají.
bacha - za chválu virtuálů Tě tady místní borci nechají upálit na hranici
proč to hrotit? no coby, co člověk to názor. a občas ženská bez názoru. ideál.Tak já nemám pocit, že bych chválil! Ale budiž, jsem připraven zemřít!