- Jméno
- Jiří
- Přijmení
- Hollein
- Klub
- Austerlitz
- HI (HCP)
- 15,9
ANO, Rakousko, Němcko a Švýcarsko jsou v hledáčku na blížící se sezónu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V Rakousku je zatim jen jedno hriste tam se jim moc nedari s Golfamore.Penati je super...na Rakousko jsem zvedav, obecne by tam snad nemel byt problem, berou vse mozne Fairway2hotel, 2fee1hrac, tak proc ne Golfamore...snad jich bude jen pribyvat
v pripade Penati na obe. Staci se podivat na web Golfamore a vidis, ze jsou tam zminena obe hristeDotaz, pokud někdo ví:
Jak je to s rezorty, kde je víc hřišť, třeba Penati? Jednou za rok sleva v rezortu nebo na každé hřiště?
myslis si to spatne. Jsou zminena explicitne obe hriste. Napr ve Spanelsku je taky par arealu s vice hristi, kde je napr. napsano, ze to plati jen na jednom. Pokud stihnes rano Legend a odpoledne Heritage tak to das za jeden den.dle meho nazoru to plati na obou 18 ale jen jednou na Penati takze je nutno vybrat 18. Nemyslim si ze to plati jeden den na Legend a druhej den na Heritage.
Tak to je jeste lepsi nez jsem si myslel.myslis si to spatne. Jsou zminena explicitne obe hriste. Napr ve Spanelsku je taky par arealu s vice hristi, kde je napr. napsano, ze to plati jen na jednom. Pokud stihnes rano Legend a odpoledne Heritage tak to das za jeden den.
Podminky Golfamore jsou jasne. Sleva plati 1x rocne na partnerskem hristi. Pokud je nejaka vyjimka, jako jsou napr.jen vsedni dny (Ostravice, Kaskada treba) nebo jen urcite tydny v roce, tak je to na webu Golfamore jasne napsanoTak to je jeste lepsi nez jsem si myslel.
Přijde mi to až příliš dobré, aby to nemělo háček. Kupuju už jen kvůli tomu Penati a udělám trip na Slovensko. Je tam toho víc co jsem nehrál. V CZ mi dospělá hřiště došla a akademie za to dost často nestojí objíždět.myslis si to spatne. Jsou zminena explicitne obe hriste. Napr ve Spanelsku je taky par arealu s vice hristi, kde je napr. napsano, ze to plati jen na jednom. Pokud stihnes rano Legend a odpoledne Heritage tak to das za jeden den.
Jo jo tomu rozumim. Jak rikam zkousel jsem ji ve Spanelsku tak jsem byl trichu zklaman. Pak jeste v Litve v National nemeli aktualizovano ze uz tam nejsou ale dohodli jsme se na slevicce jedu ji uz 4 roky a za me dobry. Jestli to je takhle na Penati tak skvelej doplnek k mymu CGK.Podminky Golfamore jsou jasne. Sleva plati 1x rocne na partnerskem hristi. Pokud je nejaka vyjimka, jako jsou napr.jen vsedni dny (Ostravice, Kaskada treba) nebo jen urcite tydny v roce, tak je to na webu Golfamore jasne napsano
Nehledej hacky, na Penati jezdi mraky cizincu, maji na webu obe hriste tak no stres, v aplikaci vzdy zadavas konkretni hriste a nikde nemas omezeni, ze bys nemohl dat treba 3 resorty za den. A hlavne areal se nerovna hristePřijde mi to až příliš dobré, aby to nemělo háček. Kupuju už jen kvůli tomu Penati a udělám trip na Slovensko. Je tam toho víc co jsem nehrál. V CZ mi dospělá hřiště došla a akademie za to dost často nestojí objíždět.
Myšleno tak, že Penati je resort, ale do Golfamore registrovali obě hřiště.Dobrý den všem, sleva na Penati platí na každou osmnáctku, rozhoduje registrované hřiště. Jirka Golfamore
Ja kartu mam ale nikde nemuzu najit cislo a prihlasit se do appky kdyz jsem na webu dal at mi cislo prijde tak nica samozřejmě, pokud sháníte kartu, můžete se obrátit i na mě....
Jeste jednou pro jistotu pac sem asi blbej. Sorry prijde mi to tak. Takze rano pujdu za pul na Legend a odpoledne za pul na Heritage?Dobrý den všem, sleva na Penati platí na každou osmnáctku, rozhoduje registrované hřiště. Jirka Golfamore